Son eklenen

Binance Borsasına Nasıl Üye Olunur?

Hızla gelişen dünya ve beraberinde getirdiği teknolojiler günden güne sürekli bir biçimde artıyor. Bu teknolojilerin beraberinde getirdiği yenilikler yine dünyayı etkiliyor. Bu yeniliklerden biri de hayatımıza hızlıca yerleşen kripto paralar. Giderek yayılan kripto para borsalarına rağbet günden güne artıyor. Hatta mobil uygulamalar sayesinde bu borsaları istediğiniz her an takip edebilirsiniz. Bu borsalardan biri de Binance. Şimdi ki yazımız da Binance hakkında olacak. Peki, Binance nedir? Binance borsasına nasıl üye olunur? Binance borsasındaki kripto paralar nelerdir? Bunlar ve bunlar gibi soruların cevaplarını yazımızda bulacaksınız.

Binance Nedir?

Binance çeşitli kripto paraların ticareti için kurulmuş bir kripto para borsasıdır. Temmuz 2017`de Changpeng Zhao tarafından kurulmuştur. Ocak 2018`den itibaren ise işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olmuştur. Genel merkezi Malta`dadır.

Nasıl Üye Olunur?

Binance borsasına üye olmak için öncelikle Binance uygulamasını indirin. Daha sonra uygulamaya girin ve sol üst köşedeki Giriş/Kayıt ol bölümüne tıklayın. Altta çıkacak olan ``Henüz hesabınız yok mu? Kayıt ol´´ kısmına girdikten sonra sizden istenen e-posta, şifreyi giriniz. Eğer bir arkadaşınız tarafından yönlendirildiyseniz opsiyonel olan referans kimliği bilgisini girebilirsiniz. Belirlediğiniz şifre en az 8 karakter olmalıdır ve şifreniz en az 1 rakam ve 1 büyük harf içermelidir. Bundan sonra kayıt ol kısmına tıklayın ve önünüze gelecek olan yapboz doğrulama kodunu kaydırarak işlemi yapın. Yapbozu da tamamladıktan sonra verdiğiniz e-posta adresine bir e-posta gönderilecek. Üyeliğinizi tamamlamak için 10 dakika içinde gelecek olan onay e-postasını kontrol ediniz. İşlem tamamlanmıştır. Ancak hesabınıza girdiğinizde hesap güvenliği için iki faktörlü kimlik doğrulama işlemini (2FA) gerçekleştirmeniz iyi olacaktır. Ayrıca alım ve satım işlemlerine başlamadan önce KYC ve 2FA kimlik doğrulama işlemlerini yapmanız gerekebilir. Doğrulama işlemlerini yapmak için size verilen yönergeleri takip ederek güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

Binance Borsasındaki Kripto Paralar Nelerdir?

Binance borsasında birçok kripto para çeşidi bulunur. Bunlardan bazılarını örnek vermemiz gerekirse: Bitcoin, Ethereum, Binance USD, Axie Infinity, Dogecoin, XRP, SHİBA İNU, Cardano...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu