Son eklenen

Avatar 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?


2009 Yılında beyazperde de rüzgarlar estiren dünyaya büyük bir ses duyuran ABD yapımı bilim kurgu olan Avatar’ın devamı filmi 2022 yılında vizyona gireceği ön görülüyor. Yönetmenliğini James Cameron’un yaptığı avatar 2 filminde yine yazarlığınıda James Cameron yapacak.

Avatar 2 filmi Yeni Zelanda stüdyolarında çekilmişti. Cameron’un yaptığı açıklamaya göre Avatar tam tamına 4 filmle seriyi kapatacak.

James Cameron avatar 2 filminin bittiği, hatta avatar 3 filmininde çekimlerinin çok kısa zamanda biteceğini dile getirerek hayranlara müjdeyi vermişti. Bu da demek oluyor ki avatar 2 ve 3 filmi için on üç sene beklemenize gerek kalmayacak. Avatar 2 filmine yine başrollerde Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Sam Worthington, Stephen Lang’ ın yanı sıra Kate Winslet ve Michelle Yeoh katılması bekleniyor.

Avatar 2 Filminin Konusu Nasıl Olacak?

Avatar evrenin de bu sefer Pandora gezegenin köklerine inerek çığır açacak genişlemeler ortaya konulacak. En son avatarın ilk filminde pandora da yaşanan olaylardan sonra aradan uzun bir zamanın geçmesiyle birlikte Neytiri ve Jake Pandora gezegeninde kendi düzenlerini, ailelerini kurarak yaşamlarını devam ettiriyorlardı. Fakat gelen zorlukla kurdukları bu düzeninin bozulması Jake ve ailesinin yaşadıkları yerleri terk etme mecburiyetinde bırakacaktır. Jake Ve Neytiri Pandora dışına çıkarak yeni yerleri keşfederek izleyicileri yepyeni maceralara sürükleyecek

James Cameron avatar filmi hakkında şöyle açıklamalarda bulundu:"Avatar 2'yi teslim ettiğimiz gün Avatar 3'ün finali üzerinde çalışmaya başladığımız gündü. Şu anda bulunduğumuz kısım Yeni Zelanda çekimlerini yaptığımız kısım. Geriye kalan live-action sahnelerini tamamlıyoruz. Yaklaşık olarak %10 kaldı. Avatar 2'yi %100 bitirdik ve Avatar 3'ü %95'ini tamamladık."

Pandemi kapsamında sinema sektöründe kısıtlamalar ve gidişatın ne olacağı bilinmediği için Avatar serisinde vizyon çıkış tarihlerinde değişiklik söz konusu

Disney Takvimine Göre Avatar Film Serisi Tarihleri

Avatar 2 : 16 Aralık 2022

Avatar 3 : 20 Aralık 2024

Avatar 4: 18 Aralık 2026

Avatar 5 : 22 Aralık 2028

2009 yılında popülerliğini ortaya koyan Avatar filmi, yine dünya sinema sektöründe on üç yıl aradan sonra Avatar 2 filmiyle tekrardan büyük bir ses getireceği ön görülüyor. 

7 Yorumlar

  1. Fanları, hayranları için sevindirici bir haber. 🧿Emeğine sağlık
    Mutlu bayramlar 😊🤚

    YanıtlaSil
  2. Avatar 1i severek izlemiştim hatta oradaki ağacı Türklerin agaç geleneği ile bağdaştırmıştım.

    YanıtlaSil
  3. blogun dünkü yazımdaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Avatar damakta tat bırakan filmlerdendi, önüne herhangi bir engel çıkmadan bu yıl izleriz inşallah.
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Birincisi hoşuma gitmişti umarım diğerleri de aynı hatta daha iyi olur zira avatarın devam filmlerini çekmeleri güzel olmuş umarım izleme zevki verir bilgilendirme için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  6. Umarım 2022’in Aralık ayında pandemi bitmiş olur.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu