Son eklenen

Ankara Gece Hayatı Rehberi

İçiniz yaramaz bir çocuk gibi kıpır kıpırsa, o an dışarı çıkma fikri dünyanın en güzel düşüncesiyse sizin için, evde kendinizi yıpratmayın boşuna. Ankara, elit ve kaliteli gece kulüpleriyle sizlere eğlencenin kapılarını açıyor…

Her yerin alışveriş merkezleri ile donatıldığı şu günlerde insanların enerjilerini atacakları parklar ve bahçeler azaldı.

Var olan açık alanlar da soğuk havaların etkisiyle birer birer ziyaretçilerini kaybediyor. Bunun için çoğu insan gece kulüplerinde stresini atıyor, dans edip şarkılar söylüyor. En önemlisi sevdikleriyle vakit geçiriyor.

Peki, Ankara’da hangi gece kulüpleri tercih ediliyor? Gelin beraber inceleyelim.

Ankara, öğrenci nüfusun yoğun olduğu bir kent. Bir öğrenci ne ister? “Hem kaliteli olsun hem ucuz.” Yani, “ne şiş yansın ne de kebap”. Böyle düşünen öğrencilerin uğrak noktası Beer Park, Çankaya Meşrutiyet Caddesi’nde hizmet veriyor. Emsallerine göre fiyatları daha ucuz olan bu mekanda servis hızı ve müzikler de çok başarılı. Gündüzleri sabah kahvaltısını yapabilme seçeneği de sunan Beer Park’a bir uğramaktan zarar gelmez, değil mi?

Ama “Yok, ben bugün arabesk günümdeyim abi” diyorsanız, eski usul eğlence paklar ancak sizi. Çankaya/Korkutreis’de bulunan gazino çok fiyakalı. Birbirinden güzel sofralarıyla damağınıza, güzel müzikleriyle de kulağınıza hitap edecek.

Taverna keyfi yapmak istiyorsanız da adres belli: Broadway Taverna! Akşam saat 20.00’den sonra Ankara’nın merkezinde hizmet veren Broadway Taverna, club tarzı müzikleriyle ziyaretçilerine doyumsuz bir eğlencenin kapılarını açıyor. Daha çok gençlerin uğradığı Broadway Taverna, sınavlardan, sevgili dırdırından bunalanların tüm stresini alacak.

Dum-tıs dum-tıs tarzı eğlenceler için de Night Club iyi bir seçenek olabilir. Ankara’nın en gözde gece kulübü olan Night Club, şovları ve çizgisini bozmayan eğlence anlayışıyla, sadece Ankaralıların değil, turistlerin de gözde mekanlarından. Profesyonel dansçılar eşliğinde dans edebilir ve şov guruplarının başarılı performanslarıyla kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Yerli ve yabancı sanatçıların sahne aldığı bu mekan için rezervasyon yaptırmakta gecikmeyin.

“Film izlerken bir bira açayım” diyeceksiniz belki. Evet, haklı olabilirsiniz. Sakin bir eğlence anlayışı. Eğer 20 - 30 yaşlarındaysanız, “Gençliğinizi evde çürütmeyin” deriz. Arkadaşlarınızla sınırsız eğlencenin tadına varın. Telefonu elinize aldığınızı görür gibiyiz…

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu