Son eklenen

Samsung Galaxy S22 Plus Telefon İncelemesi

En yeni telefon modellerinden biri olan Samsung Galaxy S22 Plus modelinin D Amoled teknolojiye sahip 6.6 inç ekranı var. Snap Dragon 898 model işlemciye sahip olan bu yeni cihazda 12 GB ram ya da tercihen 8 GB ram versiyonu alınabilir. Her iki versiyon da 4.500 mAH kapasitede pil taşıyor ve cihaz bu ay satışa çıkıyor. Genel değerlendirmede 10 üzerinden 8 puan almayı başaran Samsung Galaxy S22 Plus 7.8 mm kalınlıkta imal edildi 200 gr ağırlık ve alüminyum çerçeveli olan cihaz siyah mor pembe gümüş ve kırmızı - altın rengi kasa renklerine sahiptir. En düşük versiyonu 1.000 dolar olarak belirlenen cihazın fiyatı rakipler de göz önüne alındığında yüksek gelebilir. Ancak kalite açısından kullanıcılarını üzmeyecek yeterli ve gelişmiş donanımlara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Cihazın merak edilen teknik özelliklerine bakalım.

Samsung Galaxy S22 Plus Teknik Özellikleri

Ön camı Gorilla Victus Glass koruma katmanı ile korunan cihaz inç başına 394 piksel çözünürlük değerine sahiptir. Ekranı saniyede 120 kez titreşen resim yenileme yeteneği ile geliyor. Parlaklık değeri de Samsung Galaxy S22 Plus ekranında 1300 niT olarak geliyor. Snap Dragon 898 model işlemcisi 256 GB ROM ve 12 GB ram elemanı ile bütünlük içinde hızlı çalışan bir sisteme sahiptir. Arkada 50+12+12 MP kameraları 5 kata kadar optik resim görüntü büyütme teknolojisine sahip olan Samsung Galaxy S22 Plus kameraları ile 8K çözünürlükte videolar çekebilir, değerli anlarınızı yüksek kalitede ölümsüzleştirebilirsiniz. Telefonun önünde 10 MP kamera yer alıyor ve 4K özelliklidir.

Samsung Galaxy S22 Plus cihazının pili 4,500 mAh kapasitededir lityum polimer türü bir bataryadır. 45Watt adaptör ile dolan cihazda 3.5 mm ses girişi yoktur. İvmeölçer, jiroskop, yakınlık sensörü, pusula, barometre ANT+ sensörü ve Bixby Samsung DeX sensörleri bu telefonun donanımları arasındadır.

Samsung Galaxy S22 Plus Fiyatı

Samsung Galaxy S22 Plus fiyatı şirket tarafından 1.000 dolar olarak belirlendi. Değişik ülkelerde pazar durumuna göre fiyatlar değişebilir.

Samsung Galaxy S22 Plus fiyatı, Samsung Galaxy S22 Plus, Samsung Galaxy S22 Plus özellikleri

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu