Son eklenen

Altcoinler Yükselecek mi?

21 Eylül'de 39.500$ seviyesini gördükten sonra bitcoin hızlı bir yükseliş trendine girdi. Çok kısa bir süre sonra 57.900$ seviyesini gördü fakat buna rağmen altcoinler buna eşlik etmedi hatta 11 Ekim itibariyle altcoinlerde ciddi bir fiyat düşüşü söz konusu. Büyük yatırımcıların bitcoin alıp tutmasıyla hergün en tepesine yaklaşan bitcoinin yanında altcoinler eşlik etmiyor peki, neden?

ALTCOİNLERİN FİYATI NEDEN YÜKSELMİYOR?

Bitcoinin durmadan yükselmesini fırsat bilerek kazanç sağlamak isteyen yatırımcı kitlesi bitcoin almak istiyor bundan dolayı yüksek miktarda hacim alıyor ve bitcoinin piyasa baskınlığı artıyor bitcoinin 57.900$ görmesiyle baskınlığıda %47 seviyesine dayandı. Bu sebepten dolayı para akışı altcoinlere değil bitcoine akıyor.

ALTCOİNLER NE ZAMAN YÜKSELECEK?

Kripto para borsasında bulunan yatırımcıların merak ettiği tek soru "Altcoinlerimiz ne zaman yükselecek? " Bu sorunun cevabı kesin olarak bilinemez fakat bunun için bir süreye ihtiyaç duyulduğu aşikâr. Bitcoinin kendini kısmı süre için fiyatlaması ve yatay gitmesi halinde yatırımcılar tekrar yatırımlarını katlamak için altcoin satın alacak ve altcoinlere hacimin akmasıyla tekrardan altcoin yükselişi gelecektir. Tabii ki bunun için en temel şart bitcoinin yükseliş trendini kırmadan yatay gitmesidir.

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu