Son eklenen

Loopring(LRC) Nedir? Uzun Vadede Geleceği Ne Olur?

Birçok insan coin alıp satarak kazanç elde etmeye çalışıyor. Bu kripto paralardan bir tanesi olan Loopring(LRC) son günlerde %59 Artış ile gündeme gelmiş durumda peki nedir bu Loopring neden bu kadar yükseldi? Detayları konumuzun devamında..

Loopring (LRC) Nedir?

Piyasaya sürüldüğünden bu zamana kadar yüzde 59.000 oranında yükseliş yaşayan Loopring Coin LRC, kriptonun işlenme biçimini değiştirmeyi ve tüm kripto traderlarına fayda sağlama çalışan bir tabakanın 2 çözümü olarak belirtiliyor. Loopring, herhangi bir merkezi ve merkezi olmayan borsaların DEX’ler(Merkezi olmayan değişimler) özelliklerini birleştirerek, düşük fiyatlarla hızlı işlemleri tehlikesiz ve güvenli bir biçimde sağlayabilen yeni ve güçlü bir borsa oluşturmayı hedefliyor.

Loopring (LRC) Ne Zaman Piyasaya Sürüldü?

Loopring, 2017 senesinin Aralık ayında piyasaya sürüldü. Projenin arkasında güçlü Çinli yazılım mühendisi ve girişimcisi olan Daniel Wang var. Wang’ın açıklamalarına göre, Loopring’in ilk günlerinde airdrop’lar yoluyla piyasaya milyonlarca LRC token’ı sürdü. Proje, 2017 senesinin Ağustos ayında token satışı gerçekleşerek ve ardından satış sırasında her bir token 0.06 dolar üzerinden satılmaya başlandı. O zamandan bu yana Loopring v2 ve Loopring v3 olmak üzere Loopring ’in iki yeni versiyonu oluşturularak piyasaya sürüldü. Satış fiyatı, token satışındaki maliyetle karşılaştırıldığında ise %59,000 oranında yükseldi.

LRC’nin Uzun Vadede Geleceği Ne olur? Ek Notlar

Loopring’in kripto para piyasasında dört senelik bir geçmişi bulunmaktadır. Aradan geçen senelere karşın LRC’nin hala rekor üstüne rekor kırıyor olması, proje hedef esaslarının güçlü olduğunu bize belirtiyor. Son günlerde GameStop işletmesiyle Loopring arasında bir ortaklık olacağına dair haberler yapılıyor. Yapılacak olan bir resmi ortaklık, projenin geleceğe daha emin adımlar atmasını sağlayabilir. Yapılacak olan yeni borsalarda listelenmeleri ve anlaşmalar ile Loopring coin uzun vadede çok daha iyi yerlere gelebilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu