Son eklenen

İnternetten Para Kazanmanın Yolları Nelerdir? En Kolay Yöntemleri

İnternetten para kazanma günümüzün popüler konularından bir tanesi. Çoğumuz gününün yarısını İnternet'te harcıyor bu madem bu kadar ilgiliyiz para kazanmakta mümkün hale geliyor.

Bu konumuz İnternetten sermayesiz para kazanmak isteyenler için hazırlandı. İster üniversitenin kafeteryasında çalışın ister evde ister kütüphanede tamamen size kalmış. İnternetten para kazanma yolları detayları konumuzda.

1. Kripto Para Ticareti

Artık Dijital çağdayız İnternet dünyası sonu olmayan bir boşluk geliştikçe farklı para kazanma yolları karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan Kripto para pek çok kişinin geçim kaynağı olmuş durumda. Oldukça düşük ücretlerle anında bitcoin veya ethereum alıp kısa vadede güzel kar elde edebilirsiniz. Güzel bir analiz ile günlük kendinize hedefler koyarak kripto para ticaret yapabilirsiniz.

2. İnternet Sitesi Açarak Para Kazanma

Türkiye’de mobil cihazlar artıkça İnternet kullanımı da doğru oran da arttı. Artık herkes İnternet'le bir şekilde tanıştı ve kullanılıyor TUİK’ in verilerine göre yaklaşık 64 milyon kişinin İnternet erişimi bulunuyor. Siz de bu rotada yerinizi alarak bir blog sitesi kurabilir sitenize ziyaretçi gelmesi için çalışmalara başlayabilirsiniz. Peki nasıl para kazanacaksınız sorunuzu duyar gibiyim..

Eğer siteniz aktif ise 3-4 ayın sonrasında Google reklamlar sitenizin belirli yerlerine reklam koymaya başlıyor. Siz de bu reklamlardan para kazanmaya başlıyorsunuz.

3. Mobil Uygulama Geliştirerek Para Kazanma

Bu yöntem aslında çok kapsamlı bir konu. Eğer yazılım ile ilgileniyorsanız veya merakınız var ise bu yöntem tam size göre merak uyandıracak alışılmışın dışında bir oyun veya uygulama tasarlayarak çok ciddi paralar kazanabilirsiniz. Tasarlayacağınız uygulama veya oyun kapsamlı bir şey olmak zorunda değil unutmayın Flappy Bird oyunu 2 boyutlu bir oyun ve yapımı sadece 20 sürmüştür ama milyonlarca indirildi.

4. Reklam İzleyerek Para Kazanmak

İnternet'te her yerde karşımıza çıkan o can sıkan reklamlardan para kazanmaya ne dersin? Sistem şu şekilde çalışıyor, ilk önce bu işi yapan sitelerin bir tanesine girerek kayıt oluyoruz. Karşımıza izleyebileceğiniz reklamlar yer alıyor ve bu reklamlar gergin sayısı ve içeriği değişiyor. Bu reklamları izledikçe küçük miktarlarda paralar kazanıyorsunuz örneğin; reklam başına 15 kuruş gibi, site sahipleri reklamlardan aldıkları paranın bir kısmını size vermekten çekinmiyor çünkü sizin reklam izlemeniz hem onlara hem size para kazandırır. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu