Son eklenen

Shiba Coin Nedir? Dogecoin Düşmanı

Kripto para piyasası hareketlendikçe yeni coinler çıkmaya başladı peki nedir bu Shiba Coin uzun vadede değerlenir mi? Tüm detayları konumuzun devamında..

Shiba Coin Nedir?

Kripto piyasasının popüler coini olan Dogecoin ile benzerlik taşıyan Shib coin adını ve sembolünü Japon köpek cinsi olan “Shiba uni” isimli köpekten alıyor. Resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre proje “deneysel” nitelik taşıyor. Bu sebeple şuanda tam anlamıyla tüm borsalarda listelenmiyor.

Ship resmi İnternet sitesine göre “kendiliğinden meydana gelen merkezi olmayan bir topluluk oluşturma” deneyi olarak açıklanıyor. Yani piyasasını tamamen yatırımcı olan toplum belirliyor.

Diğer Coinler İle İlişkisi Nedir?

Shiba coin Ethereum ağıyla birebir uyumlu bir ERC-20’dir. Ethereum yükselişe geçtiği durumlarda Ship’de yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Ship ani yükselmesi ve düşüşleri ile oldukça popüler olmayı başardı. Dogenin yerinini alabileceği düşüncesi ile Ship uni tarafından dogecoin katili olarak da adlandırılıyor.

Yatırım Yapılır Mı? 

Yatırım yapılır mı bilinmez ama bu gibi coinlere karşı oldukça dikkatli olmanızda fayda geçtiğim aylarda Safemoon, Safegalaxy gibi diğer kripto paralar piyasaya sürülerek boşaltıldı. Bununla birlikte birçok insan kayıplar yaşadı. Bu tür kripto paralar uzun vadede kazanç da sağlayabilir büyük kayıplarda yaşatabilir. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu