Son eklenen

İnstagram’ dan Kazanç Sağlanır Mı? Kolay Yöntemleri

Son zamanların popüler konularından olan sosyal medyadan nasıl para kazanılır? Sorusu oldu Dijital çağ geliştikçe farklı para kazanma Yöntemleri karşımıza çıkıyor. Yaşadığımız çağda cep telefonu kullanmayan neredeyse yok markete gitmek yerine mutfak alışverişimizi bile İnternetten yapmaya başladık. Peki biz nasıl para kazanabiliriz? Meraklarınızı gidermek için hemen konumuza geçelim.

Instagramdan Para Kazanma

Sosyal medya deyince aklımıza ilk gelen milyonlarca kullanıcısı olan İnstagram geliyor. İnstagram reklam yapabileceğiniz en iyi platformdur. Son zamanlarda gelen özellikler ile tamamen E-ticaret sitesine dönüşmüş durumda. Eğer belirli bir kitleniz varsa sizde bu işi rahatça yapabilirsiniz. Kitleniz ile aranızdaki ilişkiyi gören markalar sizlere reklam teklif edecektir. Sizde kitleniz doğrusunda doğru reklamları kabul ederek kalitenizi daha iyi yerlere getirebilirsiniz. Eğer verilen reklamlarda başarılı olursanız daha fazla markaların dikkatini çekicisiniz ve onlarda size reklam vermek isteyecektir.

İnstagram IGTV İle Para Kazanma

İnstagram sürekli güncellenen ve yeni özellikler kazanan bir platformdur. İnstagramın özelliklerinden bir tanesi olan IGTV ile 15 saniyelik reklamlardan para kazanabiliyorsunuz. YouTube benzeri bir sistemi var kitlenize reklamlar gösteriyor ve sizde belirli bir kazanç elde ediyorsunuz. 

Rozet İle Canlı Yayından Para Kazanma 

İnstagramın yeni getirmiş olduğu özellik sayesinde, takipçi sayınıza bağlı olarak canlı yayınlardan kazanç elde ediyorsunuz. Canlı yayınlar oda açılarak yapılıyor ve en fazla 4 kullanıcı katılabiliyor. Yayını izleyen Takipçilerinizin satın aldığı rozetler ile para kazanıyorsunuz bu durumda takipçileriniz ile aranızdaki bağın ve güvenin iyi olması gerekiyor kimse tanımadığı birine para atmak istemez. 

Takipçi Satış Paneli İle Para Kazanma

İnstagram macerasına yeni katılmış olan birçok kullanıcının yüksek takipçi hedefi vardır hatta bazı fenomenler bile zamanında takipçi satın almıştır. Eğer bu işlerden anlıyorsanız sizlerde, takipçi paneli açıp beğeni, takipçi, hikaye izlenme gibi servisler ile ciddi paralar kazanabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu