Son eklenen

YÜRÜYEREK PARA KAZANABİLECEĞİNİZ UYGULAMALAR

Her gün devamlı olarak bir yerlere yürürüz. Bundan sonra sadece bir yerlere ulaşmak için yürümeyeceğiz. Hem yürüyüp hem kazanç elde edeceğiz. Bu yazımızda adımlarınızla para kazanabileceğiniz uygulamaları derledik. Bu uygulamalardan dilediğinizi telefonunuza indirip düzenli kullanarak gelir elde edebilirsiniz.

Achievement Fitness Uygulamasıyla Para Kazanmak

Achievement uygulaması Google Play üzerinde bir milyondan fazla indirmeye sahiptir. Sağlık için egzersiz yapmanız ve anketleri cevaplamanız durumunda ödemeler yapmaktadır. Sizlere gönderilen yapmanızı istenen adımları uygulamanız çeşitli problemlere katılmanız gerekmektedir.

Sweatcoin Uygulamasıyla Para Kazanmak

10 milyondan fazla indirmeye sahip olan yürüyüş aktivite uygulaması olan listemizin ikinci sırasında yer alan Sweatcoin en ideal uygulamalardan biridir. Gün içinde yaptığınız adım sayısına göre kazanç elde etmektesiniz. Yalnızca yürüyüş değil, yürüyüş haricinde spor ve egzersizlerden de ödüller kazanabilirsiniz. Kazandığınız ödüller direkt nakit olarak hesabınıza geçmiyor. Kripto para Sweatcoin olarak hesabınıza geçiyor. Uygulamadan kazandığınız Sweatcoinler ile mağaza içerisinden de satın alımlar yapabilirsiniz. Düzenli olarak bu uygulamayı kullandığınız takdirde yılda ortalama 350 dolar kazanabilirsiniz.

LifeCoin Uygulamasıyla Para Kazanmak

Yürüyerek para kazanabileceğiniz bir başka uygulama Lifecoin uygulamasıdır. Adımlarınızı sayan uygulamadan kazanç elde edebilirsiniz. Nakit olarak ödeme yapılmasa da indirim kodları ve hediye kuponları gibi çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Bitwalking Uygulamasıyla Para Kazanmak

Bitwalking de yürüyerek para kazanacağınız bir uygulamadır. Uygulamayı cep telefonunuza yükleyerek her adımınızla ödül biriktirip kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Her on bin adımda 1 dolar kazanırsınız. Kazandığınız paraları internet harcamalarında kullanabilir ya da sanal döviz bürolarında paraya dönüştürebilirsiniz. İlk başta kazanacağınız miktar çok düşük görünse de günlük rutininizi bozmadan yılda yüzlerce dolar kazanabilirsiniz. Yürüyerek para kazanacağınız ideal uygulamalardan biridir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu