Son eklenen

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy hakkında bilinmeyenleri araştırarak, belki de daha önce hiç duymadığınız yönlerini sizler için kaleme aldık. Ekranların sevilen yüzü olan ve yakışıklılığıyla genç kızların beğenisini kazanan Çağatay Ulusoy kimdir? Dizi oyuncuları ile ilgili diğer biyografilere web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 senesinde dünyaya gelmiş. Boşnak annenin ve Bulgar göçmeni bir babanın ilk çocuğudur. Ailenin Atalay adında başka bir çocuğu da vardır. Doğduğundan itibaren İstanbul’da yaşayan Ulusoy, Avcılar Lisesi’nde lise eğitimini, Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayarak önlisans eğitimi almıştır. O yıllarda akademi 35 Buçuk ve Ayla Algan’dan oyunculuk üzerine ders almaya başlamıştır. Çağatay 20 yaşında iken Best Model of Turkey isimli modellik yarışmasına katılmış ve birincilik elde etmiştir.

Çağatay Ulusoy’un Oynadığı Diziler

2011 yılında ilk oyunculuk kariyerini ‘’Adını Feriha Koydum’’ adlı dizisiyle başlamıştır. Bu dizi de Hazal Kaya ile başrolleri paylaşıp oldukça ismini duyurmuştur. O demindeki yakışıklılığı ve oyunculuğu ile önemli bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Dizide Emir Sarratoğlu karakterini canlandırmıştı. Bu senaryoyla ilgili teklif gelmemiş olsaydı, Fransa'ya modellik yapmaya gideceğini açıklamıştı. Sinema filmi olan Anadolu Kartalları’nda da bir üst teğmeni oynayarak başarı elde etmiştir. Yine aynı dönemde Çağatay Ulusoy’un oynadığı diziler listesine ‘’Eve Düşen Yıldırım’’ adlı dizide eklenmişti. Konuk oyuncu olmasına rağmen rol arkadaşı Hazal Kaya diziden ayrılma kararı verirken, Ulusoy devam kararı almıştır. Zeynep Çamcı ile başrolleri paylaşmıştır. İstenilen reyting yakalanmamıştır.

Çağatay Ulusoy ‘’Medcezir’’ adlı dizi ile en büyük çıkışı yakaladı. 2 yıl devam eden dizide başarı yakalamış ve en iyi erkek oyuncu ödülüne hak kazandı. Rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile aşk dedikoduları gündeme geldi. 2016-2017 sezonunda ise reytingleriyle her daim gündemde olan İçerde dizisinde başrol karakteri Sarp’ı canlandırdı. Bir Nexflix dizisi (internet dizisi) olan Hakan Muhafız'da ise yine başrolü oynayarak bölüm başı 500.000 TL ücret aldığı açıklanmıştı. Sürekli Ay Yapım’la çalışmaya devam eden oyuncuya, yerli yabancı birçok yapım şirketinden teklif gelmektedir. Amerikan şirketinin 2.500.000 TL teklif etmesi ve Taff Picturesin de, teklifinde ısrarcı olması günlerce magazinden düşmemişti.

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisi

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi yakın zamanda seyirciyle buluşturulacak olan Barbaros olarak biliniyordu. Ancak son anda kararını değiştiren Ulusoy, dizide oynamayacağı ve kadroya onun yerine Engin Altan Düzyatan’ın dahil olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncuya, takipçilerini hayrete düşüren bu kararın sebebi sorulduğunda ise Mücadele Çıkmazı adındaki sinema filmine imza attığını belirtti. ‘’Delibal’’ isimli film, Ulusoy’un ilk sinema filmidir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu