Son eklenen

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN ÇIKACAK ?

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar sevenlerine önemli müjdeyi verdi. Tüm Türkiye'nin sevmiş olarak izlediği, beyaz perdede rekorlar kıran film serisi Recep İvedik'in yeni filminin yolda olduğunu ve yazmaya başladığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üstünden yapmış olduğu paylaşımda senaryoyu yazmaya başladığını duyurdu. Her filmimizde değişik bir maceraya atılan Recep İvedik karakterinin bu sefer neler yapacağı merak mevzusu oldu. Peki Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak?

Komedyen Şahan Gökbakar'ın yazıp başrolünde yer almış olduğu film serisi Recep İvedik'e yeni konu geliyor. Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım ve eleştiriler ile son aşama dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar, bu sefer müjdeli haberi verdi. Instagram hesabı üstünden yayınladığı postta Recep İvedik 7 için senaryoyu yazmaya başladığını sevenlerine duyurdu.

Şahan Gökbakar daha öncesinde verdiği bir röportaj esnasında; Recep İvedik'i bir de Uzak Doğu vatanlarında görmek istediğini belirtmişti.

Recep İvedik 7 Ne Zaman Çıkacak?

Son filmi Recep İvedik 6 ile 2019 senesinde beyazperdeyi kasıp kavuran Şahan Gökbakar yeni film hazırlıklarına başladı. Şahan Gökbakar'ın hemen hemen senaristliğini yazmaya başladığı Recep İvedik 7'nin sinemaya ne zaman gösterime gireceği henüz belli değil.

2 Yorumlar

  1. 2 ya da 3 filmini biliyorum sadece :/

    YanıtlaSil
  2. Heyecanla bekliyoruz Hocam:) Sinemada izleyeceğimiz kesin:)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu