Son eklenen

Utku Cihan Yalçınkaya (UZİ) kimdir?

Son zamanlarda, makina adlı şarkısıyla gündeme gelen ünlü rapçi Uzi (Utku Yalçınkaya) en fazla dinlenen şarkıcılardan biri oldu.

Utku Yalçınkaya, 1998 yılının, 30 ağustos ayında, İstanbul Güngören’ de dünyaya gelmiştir. Doğup büyüdüğü yeri fazlasıyla sevdiğini belirten şarkıcı, bunu şarkılarında da dile getiriyor.

Seslendirdiği parçalarda, yaşadığı ve büyüdüğü Güngören semtinden de çokca bahseder. Sokak hayatına ve yaşantısına alışık olduğunu belirten Utku Cihan polislere abi, amca diye seslendiğini, mahallelerinden polislerin ve siren seslerinin eksik olmadığını ve alışık olduğunu, verdiği röportajlarda da söylemiştir.

İlk olarak Rap müziğine adımını, Acil adlı şarkısıyla atmıştır. Daha sonraki zamanlarda ise, geniş hayran kitlesi oluşmuş ve 2021 yılında piyasaya çıkardığı, Kan albümünde yer alan, Umurumda değil, ve Krvn adlı şarkılarıyla, şöhretine, şöhret katmıştır. Bu albümü, aynı zamanda şarkı listelerinde iyi bir yer edinip, 10. Sırada yerini almıştır.

UZI ŞARKILARI

2019 yılı : Mis gibi

2020 yılı : Ateş ediyo

2020 yılı : Düş yakamdan

2020 yılı : Sizin gibi olmak

2020 yılı : Paranoya

2020 yılı : Düzgün kal

2020 yılı : Makina

2020 yılı : Dua

2020 yılı : Turkish nightmare

2021 yılı : Mektup

2021 yılı : Milyoner

2021 yılı : Amcas rmx

2021 yılı : Yengen kızar

2021 yılı : Haram helal

2021 yılı : Le cane

2021 yılı : Acayip

2021 yılı : KHRBR

2021 yılı : Cindy

2021 yılı : Paparazzi

2022 yılı : Arasan da

Seslendirmiş olduğu şarkılarında çoğu zaman tanınmış isimlerle düet yapmıştır. Bu isimler Tepki, Ati242, Güneş, Hayki, Killa Hakan, Tuhan, Ali471, Murda, ve Motive gibi tanınmış ve Rap dünyasındaki sevilen insanlardır.

UTKU CİHAN YALÇINKAYA (uzi) Özel Hayatı.

Özel hayatıyla ilgili pek bilgi vermeyen ve bu zamana kadar da magazinlerde, herhangi bir ilişkisiyle görüntülenmeyen rapçi Uzi, son zamanların yükselen sesi Aleyna Tilki ile görüntülendi.

Bazı magazin programlarında, çift oldukları ve birbirlerini çok sevdikleri günlerce konuşuldu.

Ardından Aleyna Tilki’ nin Uzi ‘ nin konserine gidip, orada söylenen şarkılara eşlik etmesi, video çekip hesabında paylaşması da bu söylenenleri pekiştirdi.

1 Yorumlar

  1. Bloğunuzdaki Uzi'ye dair içerikler benim için gerçek bir hazine. Diğer ünlüler hakkında yazılarınızı da merakla okuyacağım. Yazıyı hazırlayan arkadaşların emeğine sağlık. Başka ünlülerin bilgilerini merak isterseniz de https://www.kimdirkim.com/ bloğumuza da ziyaret edebilirsiniz. :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu