Son eklenen

2022 Yılının En İyi Oyun Telefonu

2022 yılının en hızlı en sorunsuz oyun canavarı hiç şüphesiz ki Xiaomi tarafından üretilen POCO F4 GT isimli yeni telefonudur. Bu cihazı özel kılan özelliklere baktığımızda öncelikle Dimensity 1200 yongası, cihazın iki yanına serpiştirilmiş kolay kullanım sağlayan fiziksel düğmeleri kolay kullanımı ve oyuncu konforu için düşünülen tüm ayrıntılar göze çarpıyor.

POCO F4 GT Telefon Özellikleri

Tabi ki donanımlar, bu cihazı oyun canavarı yapan esas bileşenleridir. Ekranının 120 Hz yenileme hızını da desteklemesinin yanı sıra 6.67 inç FHD+ AMOLED teknolojisine sahip olması cihazın yonga seti üzerinde önemli iyileştirmelerin yapılması ve tabi ki Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini kullanması bu cihazı hızlı dinamik ve oyun canavarı yapan özellikleridir.

POCO F4 GT model telefon, 120 watt hızlı şarj adaptörünü de kullanıyor ki, 4700 mAh pil dakikalar içinde dolabiliyor. Hatırlayanlar bilir; geçen seneki modelinin pili daha yüksek kapasiteli idi ama adaptörü 67W ile sınırlıydı ve bu oyun severlerin hoşuna gitmedi.

POCO F4 GT model telefonda 64MP IMX686 ana kamera yer alıyor ve buna yardımcı olacak 8MP ultra geniş açılı sensör + 2MP makro sensör bulunuyor. 20 MP ön cam standartların seviyesinde bir kamera. Ne üst ne de alt seviyede... Dolayısıyla ön kamerada çok yüksek kalitede öz çekim yapabilmek mümkün olmayabilir.

POCO F4 GT model cihazda ekranı korumak için Glass Victus koruma katmanı yer alıyor, bunun dışında sistem Android 12 tabanlı MIUI 13 kullanıcı ara yüzünden oluşuyor. Cihazın yeni artıları arasında NFC, 4 adet stereo hoparlör sistemi- kablosuz hızlı internet için Wi-Fi 6E desteği sizi çok mutlu edecek özellikleridir. Tabi tüm bu hizmetlerin bir de bedeli var.

POCO F4 GT model Telefon Fiyatı

Telefonun 128 GB rom ve 8 GB ram versiyonu 640 dolar fiyat etiketine sahipken, 256 GB Dahili bellek ve 12 GB ram versiyonu ise 745 dolar fiyat etiketi taşıyor. Şirket Nasreddin Hoca’nın para düdük meselesine benzer şekilde, iyi kalitede oyun oynamak isteyenlerin, yani düdüğü çalmak isteyenlerin bu parayı da gözden çıkarması gerektiğini ifade ediyor gibi… 745 doları verenler, en iyi cihazla en iyi mobil oyunları sorunsuz oynayabilirler.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu