Son eklenen

En iyi 5 komedi dizisi

Yoğun geçen bir günün ardından şöyle bir koltuğa uzanmak, patlamış mısır ve kolamızı alarak güzel bir dizi izlemek çoğumuz için bir hobi haline gelmiştir. Ofis hayatının sıkıcılığı, iş hayatının stresi ve özellikle hizmet sektöründe iseniz, yüzlerce insanın derdini çekmiş olmanın yorgunluğunu bir nebze olsun üzerinizden atacak en iyi komedi dizileri derlememiz karşınızda efendim. Ancak hatırlatmak isteriz ki sizler için yalnızca en iyi 5 komedi dizisi derlemesi yaptık.

HOW I MET YOUR MOTHER(HIMYM)

Adını duymamış olamazsınız bu dizinin, oldukça popülerdir dizimiz. Ancak, öyle reklamla, vesaire ile popüler olmamıştır How I Met Your Mother. Gerçekten güldürerek, bileğinin hakkıyla almıştır bu listedeki birinciliği.

Dizimiz, Ted Mosby karakterinin 2030 yılında, çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını anlatması ile başlar ve bir flashback ile 2005 yılına götürür bizi dizimiz. Ted’in 2005 yılından itibaren çocuklarına, annelerine kadar olan sevgililerini ve tanıştığı insanları tanıtarak, bu insanlarla Ted’in yaşadığı eğlenceli dakikaları anlatarak dizimiz devam eder. En iyi komedi dizileri arasında kesinlikle yer vereceğimiz bu dizinin baş rollerinde ise Josh Radnor, Neil Patrick Harris ve Jason Segel gibi isimler yer alıyor.

THE OFFICE

Altın küre ve Emmy gibi ödüllere sahip olan dizimiz The Office, bir kağıt şirketi olan Dunder Mifflin adlı firmanın Scranton şubesindeki ofisinde yaşananları konu almaktadır.

En iyi sitcomlar kategorisindeki bu dizimizin başrollerinde, Steve Carell ve Jenna Fischer gibi isimler yer alıyor.

Ayrıca en iyi komedi dizileri arasında sayılan The Office dizisinin IMDB puanı, 9’dur.

CHEERS

Dizimiz Cheers, kendisi ile aynı adı taşıyan Cheers Barı’nda başlıyor. Mekanın işletmecisi olan eski beyzbol oyuncusu Sam Malone etrafında her bölüm başka bir hikaye işlenmektedir. Sam Malone, müşteriler ve çalışanlar zaman içersinde birbiri ile samimi oldukça, eğlenceli ve samimi ortamına alışıyoruz ve dizimiz bizi içine çekiyor.

En iyi sitcom dizileri kategorisinde yer alan dizimizin kadrosunda Ted Danson, Shelley Long gibi isimler mevcutken, IMDB puanı 7,9’dur.

THE BIG BANG THEORY

Dizimiz, üstün zekalı olan ve Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü’nde deneysel fizikçi olarak çalışan iki ev arkadaşının, garson olan komşuları Penny, Leonard ve doktorasız uzay mühendisi Howard, kendileri gibi fizik alanında çalışan Rajesh ile yaşadıkları olayları konu alıyor. Bilim kurguya olan merakları ve ilginçlikleri ile bir araya gelen bu kişiler, izleyiciye keyifli dakikalar yaşattırıyor.

Oyuncular arasında Kaley Cuocu ve Jim Parsons’u da bulunduran ve en iyi 5 komedi dizisi listemizde dizimizin IMDB puanı, 8.2’dir.

BROKE GIRLS

Dizimiz adından da anlaşılacağı üzere, iki kırılmış kızın hayatını konu alıyor. Yoksul bir ailesi olan ve henüz yirmili yaşlarında olan Max Black ile varlıklı bir ailede doğup, babasının dolandırıcılık davaları yüzünden ortada kalmış Caroline Channing, adlı karakterlerimizin başından geçenleri izlerken kahkahaya doyuyoruz.

Başrollerini Beth Behrs ve Kat Dennings’e ayıran dizimiz en iyi komedi dizileri arasına, IMDB 6.6 puanına rağmen girmeyi başarmıştır.

4 Yorumlar

  1. broke girls izlemedim bakayım ona :)

    YanıtlaSil
  2. How I meet your mother, cheers, big bang theory yıllarca izledim ☺️

    YanıtlaSil
  3. Cheers'i duymamıştım bunların arasından

    YanıtlaSil
  4. Cheers ilk göz ağrım :) Trt yıllarından biliyorum diziyi. Sonra HIYMY geldi. The Office ve Broke Girls filmlerini merak ettim. Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu