Son eklenen

Deadpool 2 Film Konusu

Deadpool 2, Marvel Comics'ten uyarlanan bir aksiyon-komedi filmidir. Film, 20th Century Fox tarafından yayınlanmıştır ve 2018 yılında vizyona girmiştir. Ryan Reynolds tarafından canlandırılan Deadpool karakteri, filmde kendini kötü bir karakter olarak tanımlayan, acımasız ve kendine özgü bir anti-kahraman olarak yer almaktadır.

Film, Deadpool'un Cable adlı bir kötü adamı durdurmaya çalıştığı bir hikâyeyi anlatmaktadır. Cable, gelecekten gelen bir yazaraktır ve gelecekteki bir çocuğun ölümünden sorumlu olduğuna inanmaktadır. Oğlunu kurtarmaya çalışan Cable, geçmişe geri dönmek için bir makine kullanır ve orada Deadpool'u bulur. Deadpool, Cable'ın oğlunu öldürme planını öğrenir ve onu durdurmaya çalışır. Bu sırada, Deadpool'un kendi ölümüne değinen özel yeteneklerini keşfeder ve kendi gelecekteki ölümünü önlemek için mücadele eder.

Film, aynı zamanda, Deadpool'un X-Men takımına katılıp kendine has uyarlamaları ile X-Force adı verilen yeni bir takım kurma çabasını da anlatır. Film, Deadpool'un eğlenceli ve sıradışı dille anlatılan mizahi yapısıyla bilinir ve izleyicilere eğlenceli bir seyir sunmaktadır.

Deadpool 2 Nerede Çekildi?

Deadpool 2, Kanada'da çekilmiştir. Özellikle Vancouver, British Columbia şehri ve çevresinde çekimler gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, filmin bazı sahneleri de Toronto, Ontario şehrinde çekilmiştir.

Deadpool 2'nin çekimleri, 2017 yılının Haziran ayında başlamış ve 2017 yılının Kasım ayında tamamlanmıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu