Son eklenen

Instagram'da Gizli Profil Nasıl Görülür?

Instagram'da gizli bir profil görmek için adımlar arıyorsanız, o zaman doğru yere geldiniz. Bu yazıda Instagram'da gizli profil görme yöntemini basit adımlarla anlattım.

Instagram'da gizli bir profil görmek için aşağıdaki adımları izleyin:

Instagram hesabınızı açın ve ekranınızın sağ üst köşesindeki "Profil "e tıklayın. Ardından oradan "Ayarları" seçin. Şimdi "Gizlilik ve Güvenlik" adlı bir bölüm bulana kadar aşağı kaydırın ve üzerine tıklayın. Şimdi "Özel Hesap" adlı bir seçenek bulana kadar tekrar aşağı kaydırın ve üzerine tıklayın. Son olarak, "Özel Hesabı Aç" düğmesine tıklayın ve şifrenizi tekrar girerek onaylayın (hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun, aksi takdirde çalışmaz).

Gizli bir Instagram hesabı, platformdaki insanlarla bağlantı kurmanın yeni bir yoludur. Hayatınızı gizli tutmanın, ancak yine de sizin için önemli olan insanlarla bağlantı kurmanın bir yoludur.

İnsanlar neden gizli hesap kullanıyor?

Birinin gizli bir Instagram hesabı oluşturmak istemesinin birçok nedeni vardır. Bazı insanlar bu tür bir hesap oluşturmak ister çünkü başkalarının görmesini istemedikleri fotoğrafları veya videoları vardır. Bazı insanlar, yalnızca en yakın arkadaşlarının kontrol edebileceği ve hayatlarında neler olup bittiğini görebilecekleri bir yere ihtiyaç duyduklarını hissederler. Ve bazı insanlar da bazı şeyleri gizli tutmayı sever.

Nasıl gizli bir Instagram hesabı oluşturabilirim?

Gizli bir Instagram hesabı oluşturmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken aşağıdaki adımları takip etmektir.

Telefonunuzun kamera uygulamasını açın ve bir fotoğraf veya video çekin (zaten kayıtlı bir tane varsa, bu da işe yarar). Fotoğrafta veya videoda hiçbir yüzün görünmediğinden emin olun çünkü bunlar Instagram'ın algoritması tarafından algılanacak ve otomatik olarak "Keşfet" akışınıza eklenecektir. Yüklendikten sonra profilinize geri dönün ve profil resminizin sağ üst köşesindeki dişli simgesine tıklayın (üç küçük nokta). "Gizlilik" olarak yazın.

Gizli Hesap Görülür Mü?

Gizli hesap kullanıcı tarafından görülemez. Yalnızca sistem yöneticileri tarafından görülebilir.

Gizli hesap, kullanıcıların erişemediği gizli bir hesaptır. Yöneticiler tarafından test etme, sorun giderme, hata ayıklama gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir.

Gizli hesap, Linux dağıtımlarının çoğunda bulunan özel bir kullanıcı hesabı türüdür. Bu tür bir hesabın temel amacı, sistem güvenliğini sağlamaktan sorumlu olan yöneticilere erişim sağlamaktır.

Gizli Hesap Keşfete Düşer Mi?

Instagram Secret Account Drop to Discover?

Kullanıcıların Instagram ‘da takip etmek isteyebilecekleri yeni hesaplar bulmalarını sağlayan yeni bir özelliktir. Bu özellik ilk olarak 22 Mayıs 2019 tarihinde Instagram tarafından duyuruldu ve 10 Haziran 2019 tarihinde kullanıma açıldı.

Instagram Gizli Hesap Keşfetmek için Bırak?

Facebook Gizli Görüşmelerinin çalışmasına benzer şekilde çalışır. Doğrudan Instagram uygulamasından uçtan uca şifrelemeli doğrudan mesajlar gönderebilirsiniz. Bu mesajlar sohbet listenizde veya Mesajlar günlüğünde görünmez, bu nedenle yalnızca siz ve doğrudan mesaj gönderdiğiniz kişi bir mesaj gönderdiğinizi bilir.

Uçtan uca şifrelenmiş bir mesaj göndermek istiyorsanız, önce Instagram'ın Direkt Mesaj bölümünü açın ve sağ üst köşedeki ("Mesaj Gönder "in yanındaki) "Gizli Konuşma" simgesine dokunun. Bu sizi alıcının kullanıcı adını veya telefon numarasını girebileceğiniz ayrı bir bölüme götürecektir. Bu özelliğin çalışması için kişinin herkese açık bir profili olmalıdır.

Alıcı sizden gelen yeni bir mesaj hakkında bir bildirim alacak, ancak mesaja dokunmadığı sürece mesajda ne yazdığını bilmeyecektir.

2 Yorumlar

  1. teşekkürler yaa bilmiyodum :)

    YanıtlaSil
  2. Instagram iş için kullanılmıyorsa gizli olması mantıklı ☺️

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu