Son eklenen

Minecraft İsim Etiketi Yapımı

İsim etiketi, oyun içerisinde canlılara ya da eşyalara isim koymanızı sağlayan bir işlemdir. Bu sayede özel eşyalarınızı daha da özel yapmak için kendi istediğiniz isimleri verebilir veya evcil hayvanlarınıza çeşitli isimler koyabilirsiniz. Ayrıca isim etiketi ile hem düşmanlarınıza hem de çevrenizdeki köylülere de isim verebilmeniz mümkündür. Peki, Minecraft isim etiketi nasıl yapılır gelin hep birlikte detaylı bir şekilde inceleyelim.

Minecraft İsim Etiketi Yapımı

Minecraft dünyasında çevrenizdeki eşyalara ve canlılara özel isimler koymak istiyorsanız bir isim etiketine ihtiyacınız olacaktır. Ancak bu noktada isim etiketinin, herhangi bir malzemenin ya da malzeme grubunun bir araya gelerek oluşmadığını bilmemiz gerekir. Bu nedenle de isim etiketini sizin bulmanız gerekecektir.

Minecraft isim etiketi yapımı için gezmeniz ve aramanız gereken bazı bölgeler bulunmaktadır. Dilerseniz bu bölgelere ve isim etiketini bulabileceğiniz yöntemleri detaylı olarak inceleyelim.

Balık Tutun: Evet başlık sizlere biraz saçma gelmiş ve bunun Minecraft isim etiketi yapımı ile ne alakası var demenize sebep olmuş olabilir. Ancak balık tuttuğumuzda zaman zaman elimize sadece balık değil, çeşitli özel envanterlerin de geldiğini görmüşsünüzdür. İsim etiketleri de bu envanterlerden biridir.

Pazarlık Yapın: Eğer çevrenizde bir köy ya da bir köylüye rastlarsanız, isim etiketi için pazarlık yapabilirsiniz. Ancak bu noktada ticaret yapacağınız köylünün kütüphaneci olduğuna dikkat etmeniz gerekir. Çünkü sadece kütüphaneci köylüler isim etiketi takası yapmaktadır.

Keşif Yapın: Minecraft evreni oldukça geniş ve macera dolu bir dünyadır. Bu nedenle de keşfedilip görülmesi gereken birçok madeni, zindanı ve özel bölgeleri bulunmaktadır. İsim etiketlerini de bu alanlarda bulabilirsiniz.

Yukarıda anlatmış olduğumuz minecraft isim etiketi yapımı ve bulma yöntemlerinden birini deneyerek, isim etiketi bulabilirsiniz.

İsim Etiketi Nasıl Kullanılır?

Bir isim etiketi bulduğunuzda hayvanlar üzerinde doğrudan kullanabilirsiniz. Ancak kendi eşyalarınız üzerinde kullanmak istediğinizde ihtiyacınız olan bir örstür. Bunun için ilk olarak isim vermek istediğiniz eşyayı ve isim etiketini örse koymanız gerekir. Ardından dilediğiniz isimleri eşyanıza koyabilirsiniz. Minecraft isim etiketi yapımı işte bu kadar kolay!

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu