Son eklenen

Stranger Things Netflix Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Tanıtımı

"Stranger Things" dizisi, 1980'lerin ortasında geçen bir bilim kurgu ve gerilim dizisidir. Dizinin konusu ismine yakışır şekilde kurgulanmış ve heyecan vericidir. Bir grup çocuğun bir arkadaşlarının kayboluşunu araştırırken, kasabanın sırlarına ve bir paralel dünyaya yolculuk etmelerini konu alır. Dizi, Netflix tarafından üretilmiş ve ilk kez 2016 yılında yayınlanmıştır. Dizi, başarılı oyunculukları, güzel senaryosu ve nostaljik atmosferiyle çok popüler olmuştur ve milyonlarca kişi tarafından izlenmiştir. 

Stranger Things Dizisi Toplamda Kaç Bölümden Oluşmuştur?

Bu harika netflix dizisi toplam altı sezon ve 58 bölümden oluşmaktadır. İlk üç sezon birbirini takip eden hikayeler olarak düzenlenmiş olup,  her bir sezon on iki bölümden oluşmaktadır. Dördüncü sezon ise önceki sezonlarla aynı format tercih edilmemiş ve konu değişik bir versiyona geçilmiştir. Bu kez yedi bölümden oluşmuş ve beşinci ve altıncı sezonlar ise on bölümden oluşmaktadır. "Stranger Things" dizisi, her sezon izleyicilere yeni bir hikaye, yeni karakterler ve yeni dünyalar sunmaktadır ve ilk sezonun yayınlanmasından bu yana çok fazla izlenme oranı almıştır. 

Stranger Things Dizisi Oyuncu Kadrosu

Aşağıda listelenen oyuncuların yanı sıra, dizinin diğer önemli karakterlerini canlandıran oyuncular da vardır, ancak bu oyuncular dizinin ana oyuncularıdır. Bu oyuncuların hepsi, dizinin ilk sezonunun yayınlanmasından bu yana popüler olmuş ve dizinin başarısının önemli bir parçası olmuştur.

Winona Ryder: Joyce Byers

David Harbour: Jim Hopper

Finn Wolfhard: Mike Wheeler

Millie Bobby Brown: Eleven

Gaten Matarazzo: Dustin Henderson

Caleb McLaughlin: Lucas Sinclair

Natalia Dyer: Nancy Wheeler

Charlie Heaton: Jonathan Byers

Cara Buono: Karen Wheeler

Matthew Modine: Martin Brenner


5 Yorumlar

  1. Bu aralar izlenmeye değer bir şeyler arıyordum. İlgimi çekti. Çok teşekkür ederim. Mutlu yıllar dilerim, 😊🤚

    YanıtlaSil
  2. en çok izlenen dizi buydu ama wednesday bunu geçmiş :)

    YanıtlaSil
  3. 3. Sezon zayıf biraz ama 4 toparlamış tekrar

    YanıtlaSil
  4. Stranger Things paralel evren konusuyla ilgimi çekiyor aslında ama bir türlü başlayamadım. 6 sezon yapmışlar, maşallah diyorum. 🙂🙏

    YanıtlaSil
  5. Severek izlediğim dizilerden oldu 🙂

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu