Son eklenen

The Google Pixel 7 Pro teknik özellikleri

Google, İnternet ile ilgili servis(hizmetler) ve ürünler ile ilgili uzmanlaşmış bir Amerikan şirketidir. Bunlar arasında; online(çevrimiçi) reklam teknolojileri, arama, bulut bilgi işlem, yazılım ve donanım yer alıyor. Şirket, dünyanın en popüler akıllı telefon işletim sistemi olan Android işletim sisteminin sahibidir. Google'ın etkileyici hizmet portföyü arasında; onu dünyanın en büyük İnternet şirketlerinden biri yapan Gmail, YouTube ve Google Arama bulunuyor. Google'ın en yeni mobil(cep telefonu) tanıtımı Pixel 7 Pro'dur. Mobil(Cep telefonu) 6 Ekim 2022'de duyuruldu. Telefon, 1440 x 3120 piksel çözünürlüğe sahip 6,70 inç dokunmatik ekran ile geliyor.

Google Pixel 7 Pro, sekiz çekirdekli Google Tensor G2 işlemci ile güçlendirilmiş ve 12 GB RAM ile birlikte geliyor. Mobil(Telefon); genişletilemeyen 128 GB dâhili depolama alanına sahip. Kameralara gelince, Google Pixel 7 Pro, arkada, 50 megapiksel + 48 megapiksel + 12 megapiksel birincil kamera ve önde selfiler için 10,8 megapiksel ön kamera donanımına sahiptir.

Google Pixel 7 Pro, Android 13'ü çalıştırıyor.

Bağlantı seçenekleri arasında; her 2(iki) SIM kartta da Active 4G, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, USB Type-C'yi içeriyor. Telefondaki sensörlere gelince; Yüz tanıma kilidi, ekran içi parmak izi sensörü, pusula manyetometresi, yakınlık sensörü, ivmeölçer, ortam ışığı sensörü ve Jiroskoptan oluşuyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu