Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Birçok farklı sebepten dolayı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Avrupa'ya gitmek için vize başvurusunda bulunmaktadır. Özellikle kalıcı hale gelmek ve iş bulmak amaçlı çok fazla başvuru gerçekleştirmektedir. Bunun dışında eğitim ve turistik ile aile ziyareti gibi değişik sebepler de söz konusu olabilir.

Hangisi olursa olsun schengen vizesi için gerekli evraklar büyük önem taşır. Çünkü en ufak bir hata ya da bir belge eksikliği, vizenin onaylanmamasına sebebiyet verebilir. Bu da bir sonraki süreç için oldukça uzun bir dönem ve tekrar belgelerin hazırlanması anlamına gelmektedir.

Schengen Vizesi İçin Gerekli Ortak Evraklar

Özellikle bütün farklı vize başvuru seçenekleri için ortak evraklar söz konusudur. Bu konuda schengen vizesi için gerekli evraklar herkesin ortak şekilde hazırlaması gerektiği evrakları olarak öne çıkar.

 - İkametgah belgesi

 - Vukuatlı nüfus kayıt örneği

 - Geliri göstermek amaçlı banka hesap dokümanı

 - 18 yaşından küçükler için aile izni

 - Uçak biletleri ve rezervasyonu

 - Pasaport

 - Yurt dışı adına sağlık sigortası

Genel çerçevede yukarıda verilen ve benzeri belgeler ortak şekilde hazırlanır.

Farklı Amaçlar Adına Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Ortak belgelerin yanı sıra aynı zamanda schengen vizesi için gerekli evraklar vizenin türüne bağlı olarak değişkenlik gösterir. Örneğin eğitim konusunda 18 yaşından küçükler için aile izin belgesi ile o ana kadar almış olduğu eğitim belgesi öne çıkar.

Aynı zamanda aile ziyareti gerçekleştirmek isteyenler için, gitmek istenilen ülkedeki akraba tarafından gönderilecek olan belge yer alır. Söz konusu iş amaçlı olduğu zaman ise oldukça fazla sayıda birçok belge öne çıkar. Bütün farklı vize türleri için eksiksiz bir şekilde belgelerin tamamlanması gerekir.

Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar Konusunda Uzman Danışman

Vize Keyfi güvencesi altında en iyi danışmanlardan destek alarak, Schengen vizesi için evrakları tamamlayabilirsiniz. Sadece vize için belge değil, aynı zamanda randevu ve vize ücretleri ödeme ile beraber pek çok destek verilmektedir.

Böylece zamanında ve eksiksiz bir şekilde dosya halinde belgeler ulaştırılabilir. Bütün farklı vize amaçları doğrultusunda en iyi hizmet için hemen site üzerinden bağlantı kurmanız yeterlidir.

0/Post a Comment/Comments