Son eklenen

İZLENEBİLECEK FİLMLER

Boş vakitlerin vazgeçilmez aktivitesi film izlemektir. Gerek sinemada, gerekse evde film izleyen milyonlarca insan var. İzlenebilecek en çok beğenilen filmlerden ilki Green Mile filmi. Türkçesi yeşil yol olan üç saat dokuz dakikalık bir filmdir, Stephen King'in aynı romanından uyarlanan film bir çok dalda ödül almıştır. Film zenci iri bir mahkum ile gardiyan etrafında dönmektedir. Bu mahkumun kimsenin bilmediği bir gücü var. Gardiyan ile arasında güçlü bir bağ kuran mahkumu izleyecek, zaman zaman kahkaha atacak, zaman zamansa ağlayacaksınız. Unutmayın adalet her zaman sağlanamaz.

İkinci film 6 Underground, iki saat sekiz dakikalık gerilim- aksiyon filmidir. Film bir dahinin bir grup insanı toplayarak devletin durduramadığı kötü güçlerle mücadelesini içeriyor. Bu grupta herkes aslında bir ölü, kimse kimsenin ismini bilmiyor. Aksiyonu doruklarınıza kadar hissedeceğiniz bu film aynı zamanda sosyal bir mesaj da veriyor, unutmayın küçük iyilikler dünyayı kurtarabilir.

Üçüncü film Siyah Giyen Adamlar serisi. Seri dört adet filmden oluşuyor. Filmde dünyaya gelen uzaylıları kontrol eden, barındıran bir teşkilatın bütün üylerinin siyah takım elbise giymesinden ve hepsinin kötü uzaylılarla savaşından bahseder. Farklı olarak dördüncü filmde bir kızın küçükken tesadüf eseri şahit olduğu siyah giyen adamlarla anısını unutmayıp, onlara katılmak için yıllarca çabalamasından, ve sonunda başarıp siyah giyen adamlara katılmasından bahsediyor. Aksiyon yine oldukça yüksek olacak.

Dördüncü film Bird Box, iki saatlik dram-gerilim filmidir. Film Maloire adlı bir kadının Dünya'da tuhaf giden birçok şeye rağmen iki çocuğuyla yaşam savaşı vermesini konu alıyor. Etrafında ki herkes birer birer ölürken iki çocuğunu gözleri bağlı bir şekilde güvenli bölgeye ulaştırması gerek, bunu yaparken aksilikler peşini elbette bırakmayacak.

Beşinci film Miracle in Cell No.7, türkçesi 7. Koğuştaki Mucize, Güney Koreye ait olan filmde suçsuz olduğu halde kendini hücrede bulan masum bir akıl hastası baba ile küçük kızını konu alır. Ölüm cezası alan Yong-goo , beş mahkumla aynı hücreyi paylaşır.Yong- goo hapishanede çete liderini kurtarması sonucunda, minnettar olduklarını göstermek için ona iyilik yapmak isterler. Yong-goo kızını görmek istediğini söylemesiyle bir mucize için plan yapmaya başlarlar.İzleyenlerin beğeni ve övgüyle izlediği bir filmdir. Unutmayın bu filmde ki baba kız çok farklı, çünkü onlar aynı yaştalar!


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu