Son eklenen

SONY XPERİA L4 TELEFON İNCELEMESİ

Yeni Sony Xperia L4 telefon mart ayında satışa çıkacak. Arkada 3 adet kameraya sahip olan bu yeni telefon modeli 2020 yılında Sony firmasının piyasaya sürdüğü ve güvendiği bir model 6.2 inç HD ve lcd ekranı olan bu cihazın 3 GB ve Buna ek olarak 64 GB dahili alanı bulunuyor. Telefonda Media Tek Helio P22 işlemci ve Android yazılımı ana kamerası 12 mega piksel Ultra geniş kamerası 5 mega piksel ve derinlik kamerası 2 mega piksel olarak arkada 3 tane kamera barındıran bu yeni kasada ön tarafa da 8 MP yeni bir kamera yerleştirilmiştir. 1680 x 720 p çözünürlükte olan cihazın en boy oranı da 21/9 olarak ayarlanmış. 12 nano metre mimari üzerine inşa edilen Media TEK Helio P22 model işlemcisi ve 512 GB seviyeye kadar micro SD ile çıkarılabilen 64 GB ROM alanı bulunuyor. Telefondaki işletim sistemi Android 9.0 ve çift SIM destekliyor. Pil kapasitesi bu donanımlara göre oldukça iyi, 3.580 mAh kapasiteli pil rahatlıkla 2 gün dayanabilir.

Yeni Sony Xperia L4 telefon Teknik Özellikleri
Toplamda 178 gr ağırlığa sahip olan Yeni Sony Xperia L4 telefon modelinin kalınlığı 8.7 mm olarak tasarlanmış. Cihaz 5G desteklemiyor ve neden bu kadar kalın tasarlandığı bilinmiyor. Standart olarak telefonlar 7.8-8.00 mm aralığında kalınlıkta normal kabul ediliyor. Akıllı telefonlarda bulunan standart özellikler olan Çift 4G VoLTE desteği, kablosuz Wi-Fi 802.11 b / g / n (2.4GHz) - 5GHz frekans, Bluetooth 5.0, GPS ve GLONASS, USB C Tipi soket, NFC gibi özellikler bulunuyor. Cihazda büyük pili şarj etmek için ayrıca hızlı şarj cihazı da var. Sony Xperia L4 telefon kasaları SONY firmasına yakışık estetikte siyah ve mavi renk seçenekleriyle sunuluyor. Satışa ne zaman çıkacağı konusunda da haberler var, 2020 bahar mevsiminin ilk ayında raflardaki yerini alması beklenen Yeni Sony Xperia L4 telefon orta ve düşük seviye cihaz arayanlar için ideal olacak.



2 Yorumlar

  1. tüm telefonlara kamerayı sony üretiyor ama en iyi kamera olamıyor bir türlü şaka gibi. piyasadan silinmeden geri gelse iyi olacak. nerde eski sonyler.

    YanıtlaSil
  2. Bir çok modeli kullandım.. Sony den vazgeçemedim... Şuan xz1 kullanıyorum... Sony biraz gelişmeleri takip etse tasarım konusunda kaybetmeyecek.. Cihazların içi dopdolu ama tasarım geriden geliyor.. Bunu düzeltmeli.. Yoksa çok sağlam cihazlar üretiyor...

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu