Son eklenen

DİZİ İZLEYEREK PARA KAZANMA

İnternet geliştiğinden ve hayatımızın her alanına yansıdığından beri internet aracılığı ile para kazanma yöntemleri de çeşitlenmiş durumdadır. Bunlardan bir tanesi internet üzerinden dizi izleyerek para kazanma yöntemidir. Peki internet üzerinden dizi izleyerek para kazanma nasıl işlemektedir? Kimden para alınır? Ne kadar para kazanılır? Bu gibi soruların yanıtlarını sizin için makalemizde derledik.

Dizi izleyerek para kazanma, bazı internet sitelerine tıklayarak oradaki dizi veya videoların izlenme sayısını arttırmanız yolu ile gerçekleşmektedir. İnternet sitesi sahipleri, sizin onların tıklanma sayısını arttırmanız ile beraber gerek tıklanma sayısından, gerek ise tıklanma ile doğru orantılı olarak aldıkları reklam sayısından para kazanmaktadır. Siz ise oraya tıkladığınız ve diziyi izlediğiniz için belli bir miktar ödeme almaktasınız. Bu yöntem, birçok dizi sitesi yöneticilerinin birtakım internet altyapı sitelerinde eleman aradığı bir yöntemdir. Bu tarz bir para kazanma yöntemi oldukça kolaydır. Çünkü evinizin rahatlığında yapacağınız bu internettenpara kazanma yöntemi, gerçekten o diziyi izlemenizi bile gerektirmemek ile birlikte, yapmanız gereken en temel şey dizinin tıklanma oranını arttırmayı sağlamak olarak gösterilebilir.

Dizi İzleyerek Ne Kadar Para Kazanırım?

Makalenin bu kısmına kadar okuduğunuzda iş kafanıza yattıysa, peki dizi izleyerek ne kadar para kazanabilirim sorusunu sormuş olmanız muhtemeldir. Öncelikle bu tarz serbest internet işlerikazaçları kazançlarının, işverene göre çok ciddi miktarda değişebileceğini söylemekte fayda var. Yani hangi internet sitesindeki dizileri izleyeceğinize göre ve o internet sitesinin gelirine göre sizin de geliriniz değişmektedir.

Örneğin NetFlix gibi ünlü bir sitede çalışacaksanız, ve aynı anda hem diziyi izleyip hem de dizi ile ilgili kısa bilgiler içeren kılavuzlar hazırlayacaksanız, aylık geliriniz yüksek oranlara çıkabilmektedir. Unutmamanız gereken şey, işverenleriniz sizden dizi izlemenizi kimi zaman tıklanma sayısını arttırmak için değil, dizi tanıtımını sağlayacak küçük tanıtım kılavuzlarını hazırlamanı için de isteyebilir. Dizi izleme veya video tıklama işleri bu şekilde çeşitlilik gösteren işlerdir.

Dizi İzleyerek Para Kazanma İşinin Koşulları Nelerdir?

Çalışacağınız kişi veya internet sitesinin sizden tam olarak nasıl bir hizmet beklediğinin tanımını yapması gerekmektedir. Eğer dizi kılavuzu veya tanıtım yazısı yazmanız gerekiyorsa, dizinin tamamını değil fakat önemli bir kısmını izleyerek, izleyiciler için dizinin heyecan verici kısımlarını öne çıkaracak bir kılavuz hazırlamanız gerekebilir. Dizi izleyerek evden para kazanma yöntemleri bu ve bunun gibi çeşitlilik gösteren kolay işlerdir. Fakat kolay olduğu kadar dikkat ve alışkanlık isteyen işler arasında da sayılmaktadır.

netflixten para kazan

7 Yorumlar

  1. İlk defa duydum dizi izleyerek para kazanma işini ilginç

    YanıtlaSil
  2. Biz bloggerlar zaten diziler ya da filmler için kendi bakış açımızla insanlarla birşeyler paylaşıyıruz. Ama netflix gibi platformların bu işi yaptırabileceği insanlar bence internette herhangi biri değil ilgili bölümlerden mezun biri olmalı.

    YanıtlaSil
  3. Başarili ve faydali bir anlatim tebrikler.

    YanıtlaSil
  4. Bir de bal arı polen ve google görevlerini yaparak para kazanabilirisniz bu da sana bir destek olsun : )

    YanıtlaSil
  5. alla alla ilginç durmaksızın dizi izliyom yani iyi fikirmiş yiaaa :)

    YanıtlaSil
  6. Dizi hastaları paraya para demez o zaman :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu