Son eklenen

HONOR 9X LİTE 2020 TELEFON İNCELEMESİ

Honor 9X modeli geçen yılın temmuz ayında satışa çıkarılmıştı ancak 2020 için yeni bir sürüme ihtiyaç vardı. Firma Honor 9X Lite adını verdiği yeni bir modeli daha geçtiğimiz gün tanıttı. Şirket, tanıtımı Finlandiya'da yaptı. Akıllı cihazın ekranı 2340 x 1080 P çözünürlükte olup 6.5 inç boyutunda imal edildi. Ekran Full View Full HD teknolojisine sahiptir. Cihazda bulunan diğer donanımlara bakalım.

Honor 9X Lite yeni telefon Modeli Teknik Özellikleri

4 GB ram donanımı ile gelen Honor 9X Lite model telefonda 2.D kavisli ekran var. Kirin 710 model işlemci de bu telefonda kullanılıyor. Ayrıca 128 GB ROM alanı da micro SD kart yuvası ile desteklenmiştir.

Honor 9X Lite model cihazda arka panelin sol üst köşesinde dikey olarak hizalanan dikdörtgen bir modüle yerleştirilmiş çift kameralı bir kurulum bulunuyor. Arka sensörler şöyle sıralanıyor: 48MP ana sensör ve 2MP derinlik sensörü var. Önde, cihaz çentiğin içinde 16MP'lik bir ön kamera barındırıyor. Honor 9X Lite telefon modeli kilidi açmak için arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahiptir.

Arayüz konusuna gelince, cihaz Android 9 Pie tabanlı EMUI 9 işletim sistemini kullanıyor. 10W şarj desteğine sahip iyi bir bataryası olduğunu da söyleyebiliriz, pili 3750 mAh kapasitede kaliteli bir bataryadır. Telefon bir USB C Tipi hızlı şarj portu ile birlikte geliyor. Yalnızca nano-SIM kartları kabul eden çift SIM yuvalarını içeriyor. Yerleşik diğer özellikler arasında çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 4.2 ve GPS + GLONASS gibi teknik özellikler bulunuyor. 175 gram ağırlığındaki cihazın kalınlığı 7.8mm boyutunda... Honor 9X Lite yeni telefon modeli kasa renkleri olarak gece siyahı ve zümrüt yeşili renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Honor 9X Lite yeni telefon Modeli Fiyatı

Firma satış potansiyelini arttırmak için bu modelde az kar etmeyi tasarlamış görünüyor, bunun en iyi göstergesi de cihazın Cihazın 215 dolarlık fiyatıdır. Mayıs ayının başlarında makinenin satışı Finlandiya başta olmak üzere tüm Avrupa'da gerçekleşecek ve orada da 215 dolar fiyatla satılacak.


3 Yorumlar

  1. Güzel bir telefona benziyor.

    YanıtlaSil
  2. Bu telefonu merak ediyodum bir baktım sen atmışsın ilk fırsatta da ywzdıklarını okudum eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. Yeni bir telefon almayı düşünüyordum aslında. Belki bu telefonu yakından inceleyip alabilirim. Teşekkür ederim bilgilendirmeler için...

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu