Son eklenen

İNSTAGRAM'DA NASIL MÜZİK EKLEYEBİLİRİM?

Bazı ülkelerde bir süredir kullanılan İnstagram'da hikayelere müzik ekleme özelliğini kısa bir zaman önce ülkemizde kullanmaya başladık. Bu yenilikle birlikte hikayelerini fon müziği ile paylaşabilecek olan Türk kullanıcıların, aynı zamanda şarkı sözlerini de ekranda paylaşabileceklerini belirtebiliriz. Peki ya İnstagram'da nasıl müzik ekleyebilirim, İnstagram hikayeme müzik eklemek için ne yapmalıyım? gibi soruların yanıtını merak ediyorsanız, bu yazımızda sizlere bazı detayları aktaracağız.

İnstagram Hikayelerine Müzik Ekleme
İlk olarak paylaşmak istediğiniz fotoğrafı hafızadan seçmeli veya yeni bir fotoğrafı çekmelisiniz. Hemen ardından ekranı yukarı doğru kaydırarak karşınıza bazı simgelerin çıkmasını sağlamalısınız. Burada karşınıza çıkacak olan müzik simgesine tıkladığınızda karşınıza çok sayıda müziğin çıkacağını görebileceksiniz. Eğer özel olarak eklemek istediğiniz bir parça var ise arama kısmından faydalanabilirsiniz.

İnstagram Hikayelerinize Şarkı Etiketi
Müzik etiketi uygulamasının ülkemizde kullanılmasıyla birlikte hikayelerde toplamda 39 milyon şarkı içerisinden seçilecek parçaların eklenmesi mümkün hale gelmiştir. Buna göre Facebook ve İnstagram hikayelerinde şarkı sözlerinin etiketlenmesi, şarkı sözü animasyonlarının değiştirilebilmesi ve yazı stillerinde değişikliklerin yapılması sağlanmıştır.


4 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu