Son eklenen

İPHONE 12 NE ZAMAN PİYASAYA ÇIKACAK

Teknolojik çağın gelişmesi ile beraber artan ihtiyaçlar firmaların, tüketicilere daha farklı ürün ve hizmet anlayışında değişikliğe gitmesini gerektiriyor. Buda beraberinde inovasyonu getirmekle beraber büyük firmaların bunları aşması için global bazda müşterilerin ihtiyaçlarına karşılık vermesi demek. Bunu başaran ender firmalardan biri de APPLE olmakla beraber yeni ürünü olacak olan iPHONE 12 için şimdiden inovasyon anlamında çığır açtığı gelen bilgiler arasında.

iPHONE 11 Satışları Beklentilerin Üzerinde

Normal şartlarda iphone serisi cihazlarda fiyat her yıl katlanarak artmakta. Ancak ülkemizdeki dolar kurunun 7 lira seviyelerinde olmasına rağmen iphone 11 satışları 7000 lira üzerinde satılmakta. İster istemez global ülkelerde bile iphone 11 fazlası ile tercih edilen mobil cihazlar arasında. Bu durum karşısında APPLE firması, mevcut iphone 11 üzerine inovasyon fikirleri sonrasında iphone 12 üzerinde farklı senaryolar ile piyasaya süreceği gelen bilgiler arasında.

Bu senaryolar arasında gündelik yaşamda iphone 12 kullanıcıları artık daha fazla telefon kullanabilecek ve sağlık sektöründe farklı bir inovasyonu da beraberinde getirecek. iphone 11 satışının fazla olması ve mevcut kurun yüksek olmasına rağmen satışlardan baskı yememesi nedeni ile önümüzdeki aylarda çıkacak olan iphone 12 nin daha fazla satması gelen analizler arasında.

iPHONE 12 Piyasaya Ne Zaman Çıkacak?

Corona virüsü tüm dünya ülkelerinde giderek önemini yitirmekte olup, bu durum bir çok firmanın üretime ara vermesi sonrasında üretime hızla geçeceğini göstermekte. Daha önce medya ile haber yollayan APPLE, iphone 12'nin piyasaya çıkış sürecinin en kısa sürede tüketiciler ile buluşacağı belirtilmişti.

Firmadan alınan son bilgilere göre mevcut ürünün haziran ayının ilk haftasında piyasaya sürüleceği ancak apple mağazalarında olmayacağını mevcut satışın sadece internet üzerinden gerçekleştirileceği de gelen bilgiler arasında.



6 Yorumlar

  1. valla ne zaman çıkar bilmiyorum ama ben alamam şahsen :)

    YanıtlaSil
  2. Alacak olanlar takip etsin. Bizim gibi fakirlerin ne haddine :)

    YanıtlaSil
  3. Şurada bir şey kalmamış. Bakalım yeni neler olacak?

    YanıtlaSil
  4. Her gün 2 lira atarsam yaşasın 15sene de alabiliyorum 😂😂😂😂

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu