Son eklenen

COUNTER STRIKE OYUNU NASIL OYNANIR VE PARA KAZANMAK MÜMKÜN MÜ?

Counter Strike Global Offensive birinci şahıs nişancı oyunlarında dünya sıralamasında yer alıyor. Valve şireketinin Half - Life adlı oyunun modu olarak satın alıp geliştiren Valve şirketi, oyunu 21 Ağustos 2012 yılında piyasaya sürdü. Bu oyunda 34'den fazla çeşit silah ve 12'den fazla mod bulunmaktadır. Ayrıca Counter Strike oyunu E-Spor dünyasında da çok büyük bir öneme sahiptir. E-Spor ödüllerinin havuzu ise 1 milyon doları buluyor.

Oyun Jess Cliffe ve Minh "Gooseman" Le tarafından yaratılmıştır. Birçok geliştirme sonrası oyuncuların bir sevip bir sevmemesi, günümüzdeki versiyonu olan ve dünyada anlık oyuncu rekorunu elinde tutan Global Offensive yani kısaca Go versiyonunun yaratılmasına neden olmuştur. Bu oyunlar ise geliştirilme ve yıllara göre şu şekilde sıralanabilir:

1) Counter Stike (1999)

2) Counter Strike: Condition Zero (2004)

3) Counter Strike Condizion Zero: Deleted Scenes (2004)

4) Counter Strike: Source (2004)

5) Counter Strike Online (2008)

6) Counter Strike: Global Offensive (2012)

7) Counter Strike Nexon: Zombies (2014)

Counter Strike Global Offensive oyunu diğer oyun modlarına ve versiyonlarına göre çok daha zordur. Oyun içerisindeki en gelişmiş grafikler, dizaynlar, kontroller, silahlar ve silah çıkartmaları ile cezbecidi bir oyun olmuştur. Oyun içerisinde de çeşitli kaplamalar vardır.

Counter Strike Go Kaplamaları(skin) Nedir ve Nasıl Alınır?

Oyun içerisinde her silaha uygulanabilen, herhangi bir ekstra güç, enerji katkısı olmayan sadece dekor, süs amacı ile kullanılan eşyalardır. Bunlar oyun sonrası droplarından, oyun içindeki kasalardan ve çeşitli (oyun şirketine bağlı olmayan) yasa dışı sitelerde bulmak mümkündür. Bu skinler çok pahalı olmakla kalmayıp, çok hızlı ve gelişmiş bir pazarı vardır. Pazarda 0.01 kuruştan,100 bin TL’ye kadar envanter ürün bulunmakta. Birde bunların dışında oyunda çok değerli olan ve en ucuzu 500 TL civarından başlayan bıçaklar ve renkli eldivenler yer almaktadır.

Cs Go Oyununu Nerden Edinebilirim ?

Oyunu Steam üzerinden ulaşabilmeniz ve diğer oyun modlarını da edinmeniz mümkündür.

Cs Go Oynamak İstiyorum, Bilgisayarım Nasıl Olmalı?

Cs Go oyunu oynayabilmeniz için minimum gereken sistem gereksinimlerini sıralamak gereklidir. Bu sayede referans alarak uygulayabilirsiniz.

Oyunu sağlıklı bir şekilde oynayabilmeniz için;

l  Windows Xp/Vista /7/10 gibi 64 bitlik işletim sistemi
l  3. nesilden itibaren olan Intel® Core™ 2 Duo E6600 veya AMD Phenom™ X3 8750 veya daha yükseği
l  2 GB DDR4 RAM
l  DDR4 256 MB ekran kartı
l 15 GB depolama alanı

Cs Go oyunu oynamak için bu sistem ayarlarının olması gerekmektedir.
Cs Go Oynamak İçin Sistemim Yeterli. Fakat Oyun Kasıyor Ne Yapmalıyım?

Cs Go kasma sorunu ve düşük fpsden kaynaklı oyun içi problemleri çözmek için öncelikle donanımınızdaki driverları güncellemeniz ve virüs taraması yapmanız gerekir. Daha sonra da masaüstündeki programları tek bir dosyaya atmanız, masaüstü arka planını düz renk yapmanız gereklidir. Bilgisayar temizleme programları ile ram ve rom alanı açarak daha hızlı bir performans alabilirsiniz. Masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğü kısmından ekran çözünürlüğünü de düşürebilirsiniz. Sadece iç temizlik ve bakım olmamasının yanında dış temizliği de gereklidir. Bilgisayarın işlemci macunu temizliği, değişimi fanların doğru çalışması, kasa içi hava akışı, kablo düzeni de kasanın çalışması için oldukça önemlidir.

Oyun İçerisinden Para Kazanmak Mümkün mü?

Oyun içinde para kazanmak mümkündür. Bu yöntemlerde level sonrası gelen silah kaplaması, oyun sonrası gelen kasalar, çıkartmalar gibi gelen eşyaları steam topluluk pazarında satarak para kazanabilirsiniz. Ortalama günde 10 saat oynayan birisi ayda en az 50-200 TL arası kazanç sağlayabilmektedir.

Cs Go Oynamak Ücretli mi?

Eskiden 24 TL olan oyun şimdi ise Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir. Fakat oyun içerisindeki pazara erişmek ve kazandığınız eşyaları satabilmek için en az 30 TL değerinde alışveriş yapmanız yada harcamanız gereklidir.


6 Yorumlar

  1. bu oyunu ben bile severiim kuzenlerle oynuyos :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Counter Strike oyunundan, Deep para kazanabiliyormusun?

      Sil
    2. yok o kadar da değil :)

      Sil
    3. Kafirik strike kim sevmez rus gelmesin amin

      Sil
  2. Counter Strike
    Efsane :)

    YanıtlaSil
  3. 81 liraya almak daha mantikli veya 21 level olmak rütbeleri alalim

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu