Son eklenen

Karantina Sürecinde Evde Üretip İnternet Üzerinden Satabileceğiniz Ürünler

Dışarı çıkıp özgürce gezemediğimiz ve birçok aktivitemizden mahrum kaldığımız bu sıkıcı karantina günlerinde hepimiz yeni aktiviteler arayışındayız. Karantina sürecinin birçoğumuz için ekonomik kayıp olduğu bir dönem olduğunu da göz önünde bulundurursak, neden para kazanabileceğimiz aktivitelere yönelmeyelim ki? Bu yazımızda sizler için hem vakit geçirip hem de para kazanabilmeniz için evde üretip internet üzerinden satışını yapabileceğiniz ürünleri derledik.

El Yapımı Anahtarlık
El yapımı anahtarlıklar üreterek internet üzerinden satışını gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda size önerimiz size yapacağınız işe özel bir Instagram hesabı açıp, kişiye özel el boyaması anahtarlık yapmanızdır. Aynı zamanda e-ticaret siteleri üzerinden de satış yapabilirsiniz.

Reçel Yapın
Birçok insan için hiç kuşkusuz sabah kahvaltılarının olmazsa olmazı reçeldir. Sizde evinizde reçel üretip, internet üzerinden satışını gerçekleştirebilirsiniz.

Cosplay Giysi & Aksesuarları
İngilizce olan costume ve play kelimelerinin birleşiminden doğan cosplay kelimesinin Türkçe karşılığı kostümlü oyundur. Sanatçının kendi yarattığı veya var olan bir karakteri, o karakter ile ilgili giysi ve aksesuarları giyerek taklit ettiği kostüm ve performansa dayalı sanattır. Bu maddemiz kişinin el becerisine ve hayal gücüne kalmış bir maddedir, zorluk seviyesi kişiye göre değişmektedir. Fakat düşük maliyet ile yüksek kazanç elde edebilme şansınızda mevcut. Sizde evinizde cosplay için giysi ve özellikle aksesuar yaparak bunları internet üzerinden satıp para kazanabilirsiniz. Forum sitelerine ilan vererek veya Instagram hesabı açıp reklam yaparak müşteri toplayabilirsiniz. Eğer belirli bir müşteri grubu elde ederseniz, müşterileriniz sipariş için zaten size ulaşacaktır.

Tişört Baskı
Evde tişört baskı, diğer maddelere göre daha fazla sermaye gerektiren bir iş. Aynı zamanda kazanç oranı da diğer ürünlere göre daha yüksek. Bu ara çok moda olan çift kombinleri, kendinize ait dizaynlar ve siparişe göre baskı seçenekleri ile evde tişört baskı yapabilirsiniz. Tişört baskının, sadece baskı süreci diğer ürünlerin üretilme sürecine göre daha kısa. Eğer elinizde hazır şablonlarınız var ise listedeki en zahmetsiz maddelerimizden birisi tişört baskı. İşinizle alaka açacağınız bir Instagram sayfası vasıtası ile Instagram üzerinden satış yapabilir, aynı zamanda e-ticaret sitelerinde ilan açıp e-ticaret siteleri üzerinden de satış yapabilirsiniz.

Siperlik Üretin
İçinde bulunduğumuz şu dönemde insanların ihtiyacına yönelik yapabileceğiniz ürünler arasında siperlik yer alıyor. Siperlik maliyeti çok ucuz ama üreticiler tarafından yüksek fiyatlara satılan bir ürün haline geldi. İnternette siperlik yapımına dair birçok video mevcut, sizde bu videoları izleyip evinizde mütevazı siperlikler yapabilirsiniz. Bu siperliklerin uygun fiyata internet üzerinden satışını yaparak hem kendiniz gelir elde edip hem de insanların bir ihtiyacına cevap vermiş olursunuz.

3D Yazıcı Kullanarak Üretim Yapın
Günümüzde 3D yazıcı kullanımı çok yaygınlaştı ve çok uygun fiyatlara sıfır veya ikinci el 3D yazıcı bulabilmeniz mümkün. Hayal gücünüzü kullanarak 3D yazıcı ile ihtiyaca veya hobiye yönelik birçok ürün üretebilirsiniz. Bu aralar 3D yazıcı ile aksiyon figürü üretimi ve siperlik üretimi çok yaygın, sizde bunların üretimini deneyebilir ve bunlar haricinde de birçok ürün üretebilirsiniz.

El Yapımı Organik Oyuncaklar Üretin
Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önce gelir, bu yüzden günümüzde birçok insan çocukları için el yapımı organik oyuncaklara yönelmiş durumda. Sizlerde el yapımı organik oyuncaklar üretip internet üzerinden satışını yapabilirsiniz. Hatta bu konuda bazı firmalar ile anlaşıp bu firmalardan sürekli iş bile alabilirsiniz.

Organik Şampuan Üretin
Artık insanların birçoğu fabrika üretimi olan seri üretim ürünlerinin kendileri için zararlı olduğu görüşünde ve bu yüzden organik ürünlere yönelmiş durumdalar. Organik ürünleri tercih eden insanlara yönelik organik şampuan üreterek internet üzerinden satışını yapabilirsiniz.




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu