Son eklenen

NOKIA C5 ENDI VE C2 TAVA TANITILDI


HMD Global çatısı altındaki faaliyetlerini devam ettiren Nokia şirketi, uygun fiyatlı telefon modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Nokia C5 Endi ve Nokia C2 Tava/Tennen modelleri, üç arka kameralara sahip ve uygun fiyatıyla karşımıza çıkıyorlar. Finli teknoloji şirketi HMD Global’in Circket Wireless ile birlikte geliştirerek piyasaya sunmak üzere olduğu üç yeni akıllı telefon olduğu duyuruldu. Bunlardan Biri Nokia C5 Endi iken, diğerleri C2 Tava ve C2 Tennen. C2 Tava ve Tennen aynı telefon modeli olmasıyla beraber, Tennen modeli perakendeciler tarafından satılacak ve Tava modeli ise Cricket Wireless’a özel olarak satışa sunulacak.

Uygun fiyatlı etiketleriyle dikkat çeken ürünler kullanıcılarının cebinden fazla para çıkmadan günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir telefon isteyen kullanıcılara sunuluyor.

ABD merkezli kablosuz internet sağlayıcısı Cricket Wirelless ile ortaklaşa geliştirilen cihazlar, Helsinki merkezli Nokia şirketi tarafından uygulanan bir teknoloji planının önemli bir parçası konumunda. Öyle ki, şirket yılın ilk çeyreğinde yalnızca 1.7 milyon telefon satmasıyla beraber, cihaz yelpazesini geniş tutmayı amaçlıyor ve böylece daha fazla kullanıcıya ulaşmayı planlıyor.

Nokia C5 Endi Özellikleri

Cihazın 6.5 inç büyülklüğündeki ekranı HD+ çözünürlüğünde ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip olarak karşımıza çıkıyor. Polikarbon kasaya sahip ve sol tarafında Google Asistan düğmesine de yer verilmiş gibi görünüyor.

Arka tarafta 13 Megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera, 5 Megapiksel geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik algılama sensörü ile beraber üçlü bir kuruluma sahip kamera ile karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda parmak izi okuyucuya da sahip olarak satışa sunuluyor.

64 GB depolama alanına sahip telefonda aynı zamanda 3 GB RAM’ de yer alıyor. MediaTek Helio P22 işlemci bulunan telefon, 4000 Mah bataryaya sahip ve 10W hızlı şarj desteğiyle beraber geliyor.

Şuanda fiyat etiketi 170 dolar etiketine sahip olan telefonun Türkiye’deki satış fiyatı ise henüz belli değil.

Nokia C2 Tava/Tennen Özellikleri

Nokia C2 Tava’nın özellikleri arasında 5.45 in. büyüklüğündeki ekranı 18:9 formatında ve HD+ çözünürlük sunmakta. 5 MEgapiksel ön kameraya sahip, cihazın arka tarafında ise 8 Megapiksel kamera yer alıyor. 2 Megapiksel derinlik algılama sensörü de arka kameraya eşlik ediyor.

Nokia C5 Endi modeli ile benzer şekilde polikarbonat kasaya sahip ve yine yan sağ tarafta asistan düğmesi yer alıyor. 2 GB RAM’e sahip olan akıllı telefonun, 16 GB/32 GB depolama alanı seçenekleri de mevcut. MediaTek Helio A22 işlemciden güç alıyor ve aynı zamanda 3000 mAh kapasiteli bataryaya sahip. MicroSD kart yuvasının yer aldığı telefonda, 10W hızlı şarj desteği de bulunuyor.

Nokia C2 Tava/Tennen modeli ise 70 Dolar etiketine sahip ve yine diğer model Nokia C5 Endi gibi Türkiye’deki satış fiyatı şuanda belli değil.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu