Son eklenen

REDMI EARBUDS S MODELİ DUYURULDU

Xiaomi, Gürültü engelleten yeni kablosuz kulaklık modeli Redmi Earbuds S’i duyurdu. Çinli teknoloji şirketlerinden Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, yeni kablosuz kulaklık modelini tüketicilere duyurmaya devam ediyor. Kablosuz kulakiçi kulaklık modeli olan Redmi Earbuds S tasarım özelliklerinin yanında hafif olmasıyla da öne çıkıyor. IPX sertifikalı ürün terlemeye ve düşmeye karşı dayanıklı özelliklere sahip.

Özellikleri Nelerdir?

Redmi’den yapılan duyuruya göre, kulaklık 12 saate kadar müzik çalma süresi özelliği ile geliyor. Diğer rakiplerine göre ise daha kısa sürede şarj olma özelliğini barındırıyor. Ses kalitesi ise oldukça iddialı. DSP Çevresel Gürültü Emgelleme teknolojisi yer alan Earbuds S, kullanıcıların telefon görüşmelerini çevredeki seslerden etkilenmeden yapabilmesini sağlıyor. Bu özelliğinin yanında oyun modunun gecikme süresini düşüren bir oyun modu ile birlikte gelerek oyuncu kullanıcıları sevindirecek gibi görünüyor.

Yapılan lansmanın ardından Hindistan’da satışa sunulan kulaklık, Xiaomi’nin mağazalarının yanında mi.com ve Amazon internet sitesinden de satışa sunuldu. Daha önce Türkiye’de kablosuz kulaklık satışı konusunda oldukça önemli bir başarı yakalayan Xiaomi’nin yeni modeli Earbuds S’in Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Xiaomi’nin kendi mağazaları ve mi.com ile Amazon’da satışa sunulan kulaklık, 24 dolar yani yaklaşık 165 lira gibi bir fiyatla satışa sunuldu. Türkiye’ye gelip gelemeyeceği şuanda kesin olmamakla beraber, yine Türkiye’deki satış fiyatı da belirsiz bir durumda.



6 Yorumlar

  1. Xiaomi Güzel işler çıkarıyor. Bendede smart bilekliği var kaliteli güzel.

    YanıtlaSil
  2. bu kulaklıklar nefis bişi yaa. bu markayı bilmiyom bakayım :) blacklist sezon finalini izledin mi, çok keyifliydi, oyuncular konuştu ve animasyon vardıı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blacklist devam ediyor. Onun yüzünden gece 03:00'de uyuyorum. Sabahta 7:45 te uyanıyorum :(

      Sil
    2. nasıl devam ediyo yaa. 7. sezon bitti. 8. sezon olcak herhalde seneye :)

      Sil
    3. Ben geçen hafta izlemeye başladım sıkıntı orada :) 3. sezondayım

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu