Son eklenen

HAZIR WEB SİTELERİNİN AVANTAJLARI NELERDİR


İnternetin tüm imkanlarından faydalanmak, ticari hayatınızı ya da kişisel faaliyetlerinizi bu sanal dünyada gerçekleştirmek için mutlaka bir web sitenizin olması gerekmektedir. Milyonlarca takipçisi olan İnstagram fenomenlerinin ve youtuberların bile varlıklarını devam ettirebilmeleri için web siteleri bulunmaktadır. Şüphesiz ki iyi tasarlanmış bir web sitesi demek aynı zamanda daha çok kazanç elde etmek demektir. İnternette var olma amacınız sadece blog yazmaktan ibaret ise işiniz daha kolay olacaktır. Çünkü bloggerlar için Google'ın ve wordpress'in, ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunmuş olduğu hazır tasarımlı blog sayfaları mevcuttur.

Hedefi daha kapsamlı bir web sitesi açmak isteyen fakat nasıl bir yol izlemesi gerektiğini bilmeyen okuyucularımız için hazır web sitelerinin avantajları nelerdir? Konusu hakkında bilgilendirici bir içerik hazırladık. İşte, hazır web siteleri hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar.......

Neden hazır web sitesi tercih edilmelidir

İnternetteki faaliyetlerine hemen başlamak isteyenler ya da bilgisayar yazılım ve İnternet programlama hakkında bilgi sahibi olmayanların büyük bir çoğunluğu tercihlerini kendileri için en uygun şekilde hazırlanmış olan hazır web sitesinden yana kullanmaktadır.

Web tasarım firmaları kendi bünyeleri içerisinde farklı farklı kullanım özellikleri bulunan site tasarımları yapmaktadırlar. Beklentilerinize uygun olan web siteleri temaları arasından dilediğinizi seçerek bir iki gün içinde sitenizi faaliyete geçirebilirsiniz. Sil baştan her bir ayrıntıyı tek tek düşünüp uygulamaya geçirmek için vakit kaybetmektense hazır internet sitesi tasarımı yapan firmalarla iletişime geçip kendiniz için en uygun tasarımları satın alabilirsiniz. Hazır web sitelerinin avantajları arasında ilk sırada, kişiye özel hazırlanmış bir siteye göre daha ekonomik olması gelmektedir.
 Site kurmak ve tasarlamakla zaman kaybetmeyeceğiniz için ticari ya da kişisel faaliyetlerle alakalı olan paylaşımlar yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Görünürde bunlardan başka avantajı olmayan hazır web sitelerinin dezavantajları nelerdir?

Dezavantajları

Yazılım programcılarının hemen hemen hepsi hazır web sitelerinin tasarım kodlamalarını bilmektedirler. Sitemizin tasarım kodlarının başkaları tarafından biliniyor olması güvenlik açısından tehlikelidir.

Size özel olarak hazırlanmış tasarımlar olmadığı için istediğiniz zaman site içerisinde değişiklik yapamazsınız. Tasarımda ve kullanım özelliklerinde değişiklik yapmak için satın almış olduğunuz web tasarım firmasına ekstreden ücret ödemek zorunda kalırsınız.

Hazır web site dezavantajlarından bir diğeri ise, sizin kullanmış olduğunuz görsel temayı muhtemelen bir başkası da kullanıyor olacaktır. Sitenizin görselinin başka bir site tarafından da kullanılıyor olması sizi rahatsız etmiyorsa bu durum dezavantaj olmaktan çıkar.

Düşük maliyetli olduğu için site içerisinde kullanım özellikleri çok kapsamlı değildir. Bu nedenlerden dolayı belirli bir bütçe ayırıp kendimize özel tasarlanmış ve tüm beklentilerinize cevap verecek olan özel web tasarımlarını tercih etmek daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu