Son eklenen

ETSY ÜZERİNDEN PARA KAZANMAK


Etsy bulunduğu alandan dolayı genellikle antika olan ve eski eşyaların satışa sunulduğu bir sitedir. Bu alanda bazı faaliyetlerde bulunmak isteyenlere de iş imkanı sunan popüler bir site olmuştur.

Etsy üzerinden satış yaparak para kazanmak isteyen bireyler kendi yöntemleriyle ve emekleriyle yaptıkları eşyaları hazır hale getirerek bu site içinde satışa çıkarabilirler.

Etsy’de kendinize ait bir mağaza oluşturmak ve mağazada yapacağınız satışlar sayesinde popüler hale getirmek sizin için oldukça karlı bir iş olacaktır.

Etsy İle Para Kazanmak İsteyenlere Tavsiyeler

Eğer Etsy üzerinden satış yaparak para kazanmak istiyorsanız ilk hedefinizin hangi alanlarda satış yapacağınızı belirlemek olmalıdır. Neler satacağınızı belirledikten sonra kurulacak olan sitenin içerdiği şeyler bu alanda hazırlanan ve satışta bulunan eşyalar olacaktır.

Etsy ile satış yaparak para kazanmak isteyen kişiler açmış oldukları mağazalar üzerinden satmak istediği antika, eski eşya veya el yapımı eşyaları büyük kitlelerin satışına sunmaktadır. Açılmış olan mağazanın kalitesinin yüksek olması da tasarım açısından müşterileri teşvik edecektir.

Kurulan mağazanın içeriği hakkında oluşturulan yazılarda dil bilgisi hatalarının olmaması müşterilerin daha fazla alışveriş yapmasını mümkün kılacaktır. Çünkü yapılan yazım hataları müşterilerin gözüne çarpacaktır ve müşteriler buradan alışveriş yapmayacaktır. Yazılarda detaylı olarak içeriklerden bahsedilmesi ve kaliteli fotoğraflar kullanılması mağazanın müşteri sayısını arttıracaktır.

Etsy üzerinde mağazasını oluşturup satış yapmak isteyen kişiler aynı zamanda mağazalarını profesyonel fotoğraflarla süsleyerek müşterilerin dikkatini çekmelidir. Satışa sunulan ürünün fotoğrafının kaliteli olması ürünün alıcı sayısını yükseltecektir. Her satışta olan ürüne, ürün hakkında tanıtım yazıları yazılarak detaylı bilgiler sunulmalıdır. Ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olan müşteriler bu mağazaya ve ürüne güvenirler.

Fotoğraf Çekerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çekilen ürünün ön plana çıkmasını sağlamak için buna uygun arka plan belirlenmelidir.
 Fotoğraf kalitesini arttıran ve mağazanın tasarımını bozmayan filtreler kullanılmalıdır.
 Eğer giysi benzeri ürünler satılacaksa bu ürünlerin bir manken üzerindeyken fotoğrafının sunulması gerekmektedir.
 Ürünlerin net bir halde müşterilere sunulması ve güzel gözükmesi için yakından çekim yapılmasına dikkat edilmelidir.

Çekilen fotoğrafların altına mağaza ve ürün hakkında bazı bilgiler sunmak ve fiyat belirtmek önemli bir konudur. Yoksa ürünü almak için giren kişiler yeterli bilgiye sahip olamaz ve ürünü almaktan vaz geçerler.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu