Son eklenen

İnfinix Hot 9 Pro Telefon Modeli İncelemesi

Koronavirüs salgınının dünya genelinde biraz olsun gerilemeye başlaması ile hayat da normal seyrine dönüyor. Teknoloji ürünleri üreticileri birer birer elektronik ürünlerini piyasaya sokmaya başladılar. İnfinix Hot 9 Pro Telefon da bu modellerden birisidir. Hindistan ve Çin pazarlarındaki milyarlarca insan potansiyeli nedeni ile şirketler kendi ürünlerini bu pazarda eritmeye çalışıyorlar.

İnfinix Hot 9 Pro Telefon Özellikleri
İnfinix Hot 9 Pro Telefon modeli bu gün itibari ile piyasaya sunuldu. Cihaz FlipKart üzerinden satılabiliyor. 115 dolar ile 120 dolar arasında değişen fiyatları olan bu cihaz, okyanus mavisi ve mor menekşe kasa renkleri ile satışta. Firma bu cihaz için 6.6 inç HD plus ekran kullandı. Ucuz olması için de piyasalara yeni giren 12 Nm mimariye sahip 8 core Helio P22 model işlemci kullanıyor. Sorunsuz menü geçişleri için geçici bellek 4 GB olarak seçildi. 64 GB dahili alanla beraber SD yuvası da bu cihazda yerini aldı.

Yüksek Pil Kapasitesi Satışları Katlayabilir
Pil kapasitesini arttırarak satışı da arttıracağını düşünen firma sadece Motorola değil, bu cihazda da 5.000 mAH batarya bulunuyor ki bu da optimum 3 gün sorunsuz kullanım demek oluyor. Firma Hot 9 ve Hot 9 Pro olarak 2 farklı model sürdü ve ikisinin farkı sadece kamera özelliklerinde değişikliklerden ibarettir.

Hot 9 Pro modelindeki kamera 48 MP ve buna yardımcı olarak 2+2 MP kameralarla geliyor. Hot 9 düz modelinde ise 48 MP yerine 13 MP kamera kullanılmış. Aradaki fiyat farkı da 5-15 doları geçmiyor. Yine düz modelde de 2+2 MP sensör bulunuyor. Hot 9 modelinin 110 dolar Hot 9 Pro modelinin de 125 dolar fiyatı var.

Yeni İnfinix Hot 9 Pro Telefon Satışı Ne zaman?
Hot 9 ve Hot 9 Pro cihazları 8 Haziran 2020 tarihinde Flipkart üzerinden satılmaya başlayacak. Her iki cihazın da satış rekorları kırması bekleniyor ve bu beklenti hiç de haksız bir beklenti değildir. Zira 5.000 mAh bataryayı bile bu fiyata alamazken, komple bir akıllı cihazın 110 dolar olması gerçekten çok iyi olacak. Cihazın düz versiyonu ülkemizde tahmini olarak 800 TL fiyatla satılacak. Aynı özelliklerde LG Phoenix 5 modeli de yine 800 -900 TL bandında bir fiyatla satılacak.



4 Yorumlar

  1. Çok yönden avantajlı görünüyor. Bakalım piyasada kendine yer edinebilecek mi?

    Telefonunu değiştirecekler için önemli bilgilerdi. Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnfinix markayı bende ilk defa duydum biraz araştırdım fiyat olarak çok uygun telefon.

      Sil
  2. Telefon markalarından ve modellerinden çok anlamam ama eskiden benim için iyi resim çeksin ve içinde o resmi depolayacak kadar yeri olsun yeter di ama işimdi öyle olmuyor teknoloji geliştikçe ihtiyaçlara hitab eden telefon modelleri tercih ediyorsun .

    Paylaşımın için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esmanur hanım 48 megapiksel kamera özelliği infinix hot 9 proyu öne çıkartıyor. Fiyat olarak da uygun telefon

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu