Son eklenen

İnternette Çok Bilinmeyen Para Kazanma Yöntemleri


Bulunduğumuz zaman içinde para kazanma yolları hakkında konuştuğumuzda internet üzerinden kazanılan parayı görmezden gelmek neredeyse imkansızdır. Çünkü internette büyük paralar dönebiliyor ve herkes kazanabiliyor. Yaşınız kaç olursa olsun internetten para kazanma yöntemlerini araştırmalısınız ve bunlardan size uygun olanı seçerek paranızı kazanmaya başlamalısınız. Yazımızın devamında internetten para kazanma yöntemlerinden pek bilinmeyenleri açıkladık. Eğer size uygun olan varsa hemen başlayabilirsiniz.

Müzik Dinlemek

“Olur mu öyle şey?” dediğinizin farkındayım. Ancak internet dünyasında neredeyse her şeyden para kazanmanız mümkündür. Eğer günlük yaşamınızın çoğunu yeni şarkılar bulmak için harcıyorsanız ve şarkıları iyi dinleyerek anlamlandırabiliyorsanız bu iş bence tam size göredir. Dünyanın neredeyse her bölgesinde etkin olarak çalışan bir web sitesi, bu işi yapmaktadır ve site üzerinde 14 milyona yakın yorum bulunmaktadır. Bu siteden toplam olarak 1 milyon dolardan fazla para kazanıldığı öngörülüyor. Yapmanız gereken sadece 80 saniyelik ses kayıtlarını dinleyerek yorumlamak ve bu şarkı hakkında eleştiri yapmak. İlk başlarda sitede yeni olduğunuz ve bu işe yeni başladığınız için size verilen ücret az gelebilir. Ancak ilerleyen zamanlarda deneyim puanınız arttıkça size ödenen ücrette artacaktır. Dinlemiş olduğunuz 80 saniyelik bir ses kaydı için 9 dolara kadar para kazanma imkanınız oluyor.

Şirket İsmi ve Slogan Bulmak

Firmaların yaptıkları reklamları gördüğünüzde “Ben olsam, böyle yapardım” dediğiniz kesinlikle oluyordur. Eğer böyle bir takıntınız var ise bu iş tam size göre olabilir. Gerçekten isim ve slogan bulma konusunda kendinize ve hayal gücünüze inanıyorsanız dünya üzerinde bu yoldan para kazanan kişiler olduğunu da bilmenizde fayda var. Bazı siteler üzerinde şirket yetkilileri reklamları için kullanacakları slogan ve isim için belli ücret karşılığı fikirler alabiliyorlar. Eğer beğenirlerse bu fikirleri satın alıyorlar ve fikri bulan kişi parasını kazanmış oluyor. Böyle bir işe girerseniz eğlenceli ve her iki tarafında kazançlı çıktığını unutmayın.

Domain Alıp Satmak

Domain (alan adı) satın alıp daha sonradan satmak aslında internet üzerinde uzun süredir yapılan işlerden biridir. Ancak hala herkes tarafından bilinmeyen bir para kazanma seçeneğidir. Eğer domainin ne olduğunu bilmiyorsanız hemen açıklayabilirim. Mesela; finansparam bizim domainimiz ve com alan adı uzantımızdır. Bu uzantılar devlet sitelerinde gov; eğitim kurumlarının sitelerinde edu olarak kullanılmaktadır. Peki, domain üzerinden nasıl para kazanılmaktadır?


Marka olabilecek potansiyeli olan isimleri, başkaları tarafından satın alınmamışsa alabilirsiniz ve bir zaman geçtikten sonra webmaster forumları üzerinden satabilirsiniz. Eğer almış olduğunuz domainlerin isimleri güzel ise ve markaya uygunsa belli bir zamandan sonra yüksek fiyatlara satmanız mümkün olabilir.

5 Yorumlar

  1. Müzik dinlemek hariç diğerlerini duymuştum. Domain işi, bu üçü arasındaki en çok kazandıran bana göre😊🤚

    YanıtlaSil
  2. 3ünü de bilmiyorum.
    80. Saniye 9 dolar. Eğer günlük sınırlama olmasa harika birşey olsa gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müzik dinleyip yorum yaparak para kazanma fikri fena değil

      Sil
  3. Müzik dinleyerek para kazanmak... Açıkçası siteyi merak ettim. Bizimle paylaşma imkanınız var mı

    YanıtlaSil
  4. Hiç anlamam ben böyle ıslere ya 8 senedır burdayım ama para kazanmadım :D

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu