Son eklenen

Snapchat'te Arkadaşımın Beni Sildiğini Nasıl Anlarım?

2011 tarihinde piyasaya sunulmuş olan Snapchat uygulaması günümüzde büyük revaç göstermektedir. Özellikle gençlerin mesajlaşırken kullanmayı tercih ettikleri bu uygulama kullanıcılara diğer sosyal medya ve mesajlaşma platformlarına göre daha farklı özellikler sunmaktadır.

Snapchat Uygulaması ve Özellikleri
Whatsapp ve benzeri uygulamalardan farklı olarak gönderilen mesajların sohbetten çıkınca veya 24 saat içerisinde silindiği Snapchat uygulaması kullanıcılarına anlık fotoğraflar göndererek mesajlaşma olanağını sunmaktadır. Grup kurma özelliğinden yararlanılarak aynı anda birden fazla kişiyle konuşabileceğiniz bu uygulamanın en ilgi çeken özelliği ise filtrelerdir.
İnsanların yüzlerine komik ve dikkat çekici filtreler uygulayan bu uygulama genç yaşlı demeden birçok insanın görünüşünü değiştirerek eğlenmelerini sağlar. Ayrıca Snapchat sadece mesajlaşabildiğin değil ayrıca 24 saat içerisinde silinen hikayeler paylaşabildiğin de bir uygulamadır. Diğer uygulamalardan farklı olarak "Snap Serisi" adı verilen bir özellikle de arkadaşlarınla kaç gün boyunca aralıksız snapleştiğini (snap atarak mesajlaşma) görebilme imkânına sahip olursun.

Snapchat’te Arkadaş Ekleme
Snapchat’te arkadaşlarını bulmak ve eklemek için birkaç yol vardır. Bunlardan biri eklemek istediğin arkadaşının kullanıcı adını aratarak eklemektir. Bir başka yol ise ayarlar bölümünden kontrol edebileceğin bir özellik ile telefonundaki kişiler rehberini Snapchate bağlayarak, rehberindeki kişilerin uygulamada direk olarak görünmesini sağlar. Böylelikle de rehberindeki kişileri direk ekleme şansına sahip olursun. Peki, eklediğiniz arkadaşlarınızın sizi silip silmediğini nasıl anlarsınız?

Snapchat' te Arkadaşımın Beni Sildiğini Nasıl Anlarım?
Arkadaş listenizde görünen ancak Snaplerini göremediğinizde arkadaşınızın sizi silip silmediği konusunda şüpheleniyorsanız, sizi silip silmediğini anlamanın çok kolay bir yolu vardır. İzlemeniz gereken birkaç adım sonucunda kişinin sizi silip silmediğini rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Bu adımlar;
·         İlk olarak Snapchat uygulamasını açın
·         Ekranın tepesinde bulunan snap logosuna tıklayın
·         Daha sonra ise "Arkadaşlar" butonuna tıklayın
·         Karşınıza arkadaş listeniz açıldıktan sonra sizi sildiğinden şüphelendiğiniz arkadaşınızın adının üstüne tıklayın
·         Arkadaşınızın üzerine tıkladıktan sonra bilgilerinin gözüktüğü bir pencere açılacaktır
·         Açılan pencerede arkadaşınızın kullanıcı adının yanında snap puanının gözükmesi gerekmektedir. Eğer arkadaşınızın snap puanı gözükmüyor ise sizi arkadaşlıktan çıkarmış ya da engellemiş demektir.



2 Yorumlar

  1. O arkadaş değildir o zaman hocam :)
    Ben kullanmıyorum bunu şahsen

    YanıtlaSil
  2. vay be kimin sildigide görülebilirmi öyle snapchatta :9

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu