Son eklenen

League of Legends En Son Güncellemesi


League of Legends En Son Güncellemesi de tüm oyun içinde bu defa farklı bir değişikliğe gidilmiş. Önceki güncellemeler de ki gibi yavaş yavaş şampiyon eklemek yerine oynanan yeni oyunları set ortası güncellemeyle hepsini bir araya getirmiş. Kadroyu abartmamak için bazı yeni karakterler getirirken bazı eski karakterleri ve oyun içindeki özellikleri kaldırmışlar.

Hangi herolar kaldırılıyor ?

Teamfight Tactics de karakterler ne kadar farklı olsa da oyun içindeki özellikleri benzer tutmaya çalışmışlar. Yeni karakterler seçilirken, çıkaracakları karakterlerle aynı özellikte olmasına dikkat etmişler. Şimdi kaldırılacak kahramanlara gelin birlikte göz atalım.

l Hiçlik yaratığı: hiçlik’e giriş kapatılıyor. Hiçlik yaratığı diğerlerine nazaran daha özgür olduğu için yeni gelecek kahramanlara yer açmak babında çıkarılması düşünülen aday özelliklerdendi. Şu herolar da çıkarılıyor: Kha’Zix, Cho’Gath, Vel’Koz
l Valkyrie: Bu herolar efsane olan herolardır. Valkyrie de çıkarılan herolar: Kai’Sa, Kayle, Miss Fortune
l Kassadin: Kassadin Galaksilerin adsız herolarından biriydi. Mana yönünden zayıf olsa da güçlü bir özellikti. Takım savaşlarında silahsız bırakan, alanda güçlü olan ilk şampiyondu. Şampiyon olmasına rağmen artık o da Hiçlik’e dönüp oradaki güçlü canavarlara gözcülük yapmalı diye düşünmüşler.
l Lux: Yeni savaşcı heroların hemen hemen hepsi 3. Aşamadaydı. Bu aşamadaki şampiyonlardan herhangi birini kaldırmadan yeni bir hero eklemek zor olacaktı. Bu yüzden Xerath’la farklı özelliği paylaşan Lux, artık gezegenine geri döndermeyi düşünmüşler.
l Sona: Sona da aynı Soraka gibi şifacılardan biriydi. Fakat böyle olunca rakiplere karşı oldukça güçlü oluyorlardı. Bundan dolayı yeni gelecek herolara yer açmak için Soraka’yı tek bırakıp oyunun tek şifacısı yapmak için Lux’u oyun dışı bırakmışlar.
Aynı Özelliklere Gelen Yeni Şampiyonlar

Şuan ki özellikleri bitirip takımları daha eğlenceli hale getirmek için yeni 3 şampiyon eklemişler. Şimdi bu şampiyonları inceleyelim;

l Vayne: 3. Aşama bir oyuncu. Keskin nişancı. Vayne hedefinden 10 saniye içinde takla atarak uzaklaşabiliyor. Attığı her takladan sonra saldırı gücü %180 - %240 arasında değişiyor.
l Zed: 2. Aşama bir oyuncu. Casus. Zed yaptığı her3. Saldırıda rakibine verdiği hasara ek 20-80 arası bir güç ekleniyor. Ve bu hasarını rakibine uygularken, rakibinin de 25-80 saldırı gücünü çalabilecek bir güç yapmışlar.
l Riven: 4. Aşama bir oyuncu. Kılıç ustası. Riven ileriye rakibine doğru atılıp 300-900 arası bir kalkan kazanıyor, daha sonra kılıcını ileri savurup rakiplere 100-450 arası bir büyü hasarı veriyor. Böyle devam ederken 3. Kullanımda havaya sıçrayıp gönderdiği dalgayla rakibine 400-1800 arası bir büyü hasarı veriyor.
Yeni Özellikler ve Şampiyonlar

Şimdi sırada yeni özellikleri ve yeni şampiyonları birlikte inceleyelim.

l Savaş Makinesi - (2/4/6)
Özellik: savaş makineleri rakibe toplam 10 kere hasar verip ya da hasar aldığında o anki canları tetiklenir. Eğer o an canları yarıdan fazlaysa rakibe 75-225 arası bir büyü hasarı verir. Eğer canları yarıdan az ise bu defa da 75-225 arası can doldururlar.

Savaş makinesi şampiyonları ise şöyle;

l IIIaoi: 1. Aşama Dövüşçü
l Nocturne: 2. Aşama Casus
l Kog’Maw: 2. Aşama Tetikçi
l Cassiopeia: 3. Aşama Mistik
l Viktor: 4. Aşama Büyücü
l Urgot: 5. Aşama Koruyucu


l Astro - (3)
 Özellik: Astroların manaları 30 azalacaktır.

Astro şampiyonları ise şöyle;

l Nautilus: 2. Aşama Öncü
l Bard: 3. Aşama Mistik
l Gnar: 4. Aşama Dövüşçü
l Teemo: 4. Aşama Keskin Nişancı


l Emsalsiz – (1)
  Özellik: Takımın rakibe karşı toplu saldırısın da büyü hasarı verir.

Emsalsiz şampiyonları ise şöyle;

l Janna: 5. Aşama Yıldız Muhafızı

4 Yorumlar

  1. vay yaa saol bu da efsanelerden :) valkyre da ne ilginç bir karakter yaa :)

    YanıtlaSil
  2. Bir zamanlar oynamıştım ama şimdi oynamaz oldum. itiraf ediyorum uzun zamandır oynamıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ya demek ki ne kadar zamandır oyun oynamıyoruz yazınızı okuyunca aklıma geldi. Ama halen hastaları çok fazla özellikle gençler oynayanlar adına sevindim :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu