Son eklenen

Samsung Galaxy M21 Telefon Özellikleri


Samsung Galaxy M21 model cihazın işletim sistemi Android 10.0 (Q) ve makine Exynos 961 model 8 çekirdekli işlemciyi kullanıyor. Ayrıca 4 GB ram ve 64 GB dahili belleği olan telefonun ekranı 6.4 inç boyutta ve 1080 x 2340P çözünürlüktedir. Süper AMOLED ekranı ortam koşulları ve ışık koşulları ne olursa olsun, sizi üzmeyecek. Ana arka kamerası 48 MP olarak seçilen bu kamera takımında 8 MP+ 5 MP ek sensörler de var. LED flaş özellikli cihazın önünde 20 MP çözünürlükte bir kamera daha var. Harika bir pil kapasitesi olan Galaxy M21 model cihazın pili 6.000 mAh kapasitededir. Bu da 4 gün boyunca sizi şarj derdinden kurtaracak. Sadece bu özellik için bile cihaz satın alınabilir.

Samsung Galaxy M21 model Teknik Özellikler

Hint pazarında sadece 178 dolar fiyatla satılacak olan bu cihaz, şu an amazon.in sitesinde satışa çıkmış. Çift SIM desteği de olan cihazın ekranı Gorilla Glass 3 ile korunmakta. Bu kaliteli ve ucuz telefonun parmak izi okuma sensörü de var. 6.000 mAh kapasite pilini hızlı doldurmak için hızlı şarj adaptörü de bulunan Samsung Galaxy M21 Telefon 4G desteği sunuyor. Temel bellek alanı olan 64 GB alanı az bulanlar için ek SD yuvası 512 GB alanı destekliyor.

Cihaz Hint pazarına çok iddialı olarak girdi, bu kadar yüksek kapasiteli bir pil ve orta seviye donanımlarla gelen cihazın fiyatı 178 dolar olunca dikkatler de bu cihaza yöneliyor. 188 gram ağırlığa sahip bu telefonun, 3.5 mm ses girişi de var. Pili 49 saat kesintisiz konuşma olanağı sağlamaktadır. 4.5 G desteği olan bu telefonun CPU frekansı da 2.3 GHz dir. Ekran çözünürlüğü 1080 x 2340P seviyededir ve ekranın 60 Hz resim yenileme yeteneği vardır. Pili çabuk doldurmak için şirket, bu modelde 15 W adaptör kullanıyor. Telefonda pusula sensörü yakınlık, ivme ölçer gibi sensörler de var. Bu aralar telefon almak isteyenler biraz daha beklemeli, Samsung Galaxy M21 model telefon hem ucuz hem de orta seviye cihaz almak isteyenlerin beklentilerini ziyadesiyle karşılıyor.


4 Yorumlar

  1. Samsung çok seviyorum ama kullandıkça ağırlaşıyor yaşlanıyor insanlar gibi. Omdam sonra donmalar başlıyor. Bu sürümde nasıl onu bilmiyorum. Ama 4gb ram ve 64 gb hafızasının olması harika olacağa benziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk s3 çıktığında almıştım Samsung'u o telefonla çektiğim resimler hala on numara

      Sil
  2. Güzel telefonmuş, ıphonedansa samsungcuyum ben, android yukardaki arkadaşın dediğinin aksine iostan daha uzun ömürlü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neşe hanım bende androidi seviyorum. İki yıl sonra telefonu ağırlaştırıyorlar.

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu