Son eklenen

Tubidy Nedir, Tubidy Kullanarak Nasıl Müzik Dinlenir ve İzlenir


Değişen yaşam şartları ve teknoloji müzik alışkanlıklarını değiştirdi ve müzik bir ticari tüketim unsuru haline geldi. Özellikle dijital ses teknolojilerinin gelişmesi ile tek tıkla milyonlarca müziğe bir anda ulaşılabiliyoruz. Bu nedenle dinlemek istediğimiz müziğe ve izlemek istediğimiz videoya pek çok cihazdan kolaylıkla erişebiliyoruz.

Şüphe yok ki evimizde geçirdiğimiz vakitten çok dışarıda vakit geçiriyoruz. İşe giderken, seyahatteyken, okulda, yolda vb. birçok alanda vaktimizin büyük bir kısmını harcıyoruz. Dolayısıyla bu durum müzikseverlerin, istediği müziği dilediği zaman dilediği yerde dinleyebilme ihtiyacını ortaya çıkıyor ve çoğunlukla mobil cihazlar bu amaca hizmet ediyor.

Bu ihtiyacı karşılamak için çeşitli uygulamalar ve web siteleri kullanılmakta ve son zamanlarda popüler hale gelen Tubidy bu amaca hizmet eden uygulamalardan biridir. Tamamen ücretsiz videolar izleyebilme ve mp3 listeler oluşturulmasına imkân veren bu uygulama İOS üzerinden de indirilebilmekte ve ayrıca web tabanlı olarak ta hizmet vermektedir.

Tubidy Nasıl Kullanılıyor

Tubidy uygulamasını yeni kullanacak olan kişilerin öğrenmek istediği konuların başında Tubidy nasıl kullanılıyor? Sorusunun cevabı vardır. Mobil cihazlara indirilebilen ve aynı zamanda web üzerinden kullanılabilen uygulama, çok basit bir yapıya sahiptir. Sevdiğimiz sanatçıların müziklerini kolayca indirip dinleyebilmek için öncelikle üye olmamız gerekiyor.

Sonra en son çıkan ve en çok dinlenen müziklerin listesini de bulabileceğiniz bu uygulamada istediğiniz müziği mp3 ve mp4 formatlarına dönüştürebilirsiniz. Kolay bir şekilde arama motorundan istediğiniz müziği bulabiliyor ve indirebiliyorsunuz. Bunun yanında uygulama, kendi videolarınızı ve müziklerinizi de özgürce yükleyebilme imkânı tanıyor.

Tubidy Kullanarak Nasıl Müzik Dinlenir ve İzlenir

Tubidy kullanarak bir şarkıya eriştiğinizde, önünüze seçilen şarkının hangi formatta dinlemek istediğinizi gösteren bir sayfa çıkıyor. Burada MP3, MP4 ses, MP4 video, 3GP video düzenli kalite, 3GP video yüksek kalite, 3GP video parça ve ön izleme bu farklı format boyutlarından istediğinizi seçebilirsiniz.

Seçim yapıldıktan sonra önünüze başka bir sayfa daha çıkacak ve burada tekrar aynı formatı seçmeniz gerekecektir. Bundan sonra ise tek yapılması gereken video veya müziğin indirmeniz olacaktır. Eğer web üzerinden kullanıyorsanız, sadece MP4 ve MP3 formatındaki dosyaları direkt olarak izleyebilir veya dinleyebilirsiniz. Oldukça eğlenceli seçenekler sunan Tubidy özellikle paylaşım özelliği ile dikkat çekiyor. Bu özellik sayesinde kendi listelerinizi arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

1 Yorumlar

  1. Eskiden çok kullanırdım ama şuan myt müzik kullanıyorum. eskiden tubidy bir numaraydı şuan nasıl bilmiyorum

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu