Son eklenen

Yeni One Plus 8 Model Telefon Geliyor


Merakla beklenen Yeni One Plus 8 Modeli için saatler kaldı. Cihazın satışı bu gün yapılacak. Amazon ve şirketin kendi web sitesi olan OnePlus.in sitesi üzerinden satışlar bu gece başlıyor. Bu telefon modelinin fiyatı 560 dolar olacak. Çünkü son derece amiral gemisi bir cihaz ve birçok harika özellikler barındırıyor. Dilerseniz Yeni One Plus 8 Model cihazın teknik detaylarına birlikte bakalım.

Yeni One Plus 8 Model Teknik Özellikleri

Bu cihazın 6 GB ram ve 128 GB Rom alanlı en temel versiyonu Amazon platformunda 555 dolara satışa çıkıyor. 8 GB ram ve 128 GB versiyonu ise 595 dolara satışa çıkacak. 2 GB ram fazlalığı için aradaki fark 40 dolar. Firma Hindistan için geçerli olan bazı kredi kartlarına 26 dolarlık bir indirim yapacak. Bu firma cihazı satın alan tüm müşterilerine 12 ay bedava EMI hizmeti de sunuyor. 6.55 Full HD sıvı Amoled ekran kullanan firma, resim yenileme frekansı olarak 90 Hz’lik bir ekranla karşımıza çıkıyor. Normal ekranlar 60 Hz ve daha üst ekranlar da 120 Hz frekanslara çıkabiliyorlar.

Cihaz Çok Pahalı
Firma bu cihazda 5G desteğini sunuyor ve Snap Dragon 865 model işlemci kullanıyor. Cihazın arkasında 48+16+2 MP özel ve gelişmiş kameralar kullanan firma, 4.300 mAh pil ve Warp 30T hızlı şarj cihazı ile geliyor. Ancak bu teknik özeliklere baktığımızda 555 dolar ve 595 dolar çok aşırı yüksek fiyatlar olarak kendini belli ediyor. Sadece 5G özelliği için bu kadar pahalı bir cihaz üretmişlerse bize göre bu bir hata. Çünkü sadece 5G için bile 555 dolar para ödenmez. Firmanın rakiplerinden haberi yok gibi. Aynı fiyata 1 değil 2 telefon alınabilir. Huawei, Xiaomi, Redmi, Motorola, Oppo gibi firmaların çok daha uygun fiyatlı ve eş özellikli modeller varken, Yeni One Plus 8 Model Telefon çok iyi satış rakamlarına ulaşamaz. Sistemde kullanılan Snap Dragon, ismi çıkmış bir işlemci ve buna rakip olan Helio Kriin gibi işlemciler var. Çekirdek frekansı konusunda onlar da son derece iddialı. Hatta bazılarının özel sulu soğutma sistemleri bile var. Ancak 555 dolar, kabul edilebilir değil. Siz ne dersiniz?

2 Yorumlar

  1. Bence o kadar pahalı değil ya 3000 lira filan olur bazi sitelerde o kadar daha abartmays gerek yok 🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. One Plus 8 bana göre pahalı benim Honor 10 lite 1400 liraydı :)

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu