Son eklenen

Ağustos Ayında PlayStation Plus Abonelerine Verilecek Ücretsiz Oyunlar

Sony, geçtiğimiz günler içerisinde sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile birlikte Ağustos ayında PlayStation Plus abonelerine verilecek ücretsiz oyunları duyurdu. Yapılan açıklama doğrultusunda abone sahipleri Ağustos ayından itibaren Fall Guys: Ultimate Knockout ve Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered isimli yapımları ücretsiz bir şekilde oynayabilecek. Dilerseniz, Sony şirketi tarafından ücretsiz bir şekilde verilecek 2 oyunu gelin yakından detaylı bir şekilde birlikte inceleyelim.

2 Muhteşem Oyun Ağustos Ayında PlayStation Plus Abonelerine Ücretsiz
PlayStation Plus aboneleri, Ağustos ayından itibaren herhangi bir ek ücret ödemeden üyelikleri boyunca Fall Guys: Ultimate Knockout ile birlikte Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered isimli oyunları oynayabilecek. Dilerseniz, söz konusu oyunları gelin yakından inceleyelim.
1. Fall Guys: Ultimate Knockout
Fall Guys: Ultimate Knockout son derece eğlenceli yapısıyla dikkat çekiyor. Animasyon tadında olan oyun 100 kişiye kadar çevrimiçi bir şekilde oynanabiliyor. Oyundaki en temel amacımız ise tüm engelleri aşarak en sona kalan kişi olmak. Her ne kadar kolay gibi görünse de yolunuza çıkacak inanılmaz engeller sayesinde işiniz oldukça zor olacak.
2. Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered
2009 Yılı içerisinde piyasaya sürülen ve o dönem adından oldukça söz ettiren yapım, yenilenmiş versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Son derece kaliteli grafiklere sahip olan ve hikayesiyle dikkat çeken Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered isimli oyunda ki temel amacımız ise dünyayı yok etmek isteyen oldukça tehlikeli düşmana karşı savaşmak.
PlayStation Plus Abonelik Fiyatları
Sony şirketi tarafından özel olarak çıkarılan abonelik hizmeti PlayStation Plus fiyatı ile dikkat çekiyor. Son derece önemli avantajlara sahip olan abonelik hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcılar ise 1 aylık dönem için 23,99 TL, 3 aylık dönem için 74,99 TL ve 1 yıllık dönem için 179,99 TL ödeme yapması gerekiyor.

Söz konusu abonelik hizmeti sayesinde oyun severler her ay birbirinden kaliteli ve bir o kadar da üst düzey 2 oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabiliyor. Ayrıca abone sahipleri özel olarak yapılan indirimlerden de yararlanabiliyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu