Son eklenen

Netflix Üyeliği Nasıl Yapılır? Hangi Filmler Popüler?

Netflix Üyeliği Nasıl Yapılır ? Netflix'te Hangi Filmler Popüler? Dünyaca ün yapmış ve Türkiye'de de çok sayıda kullanıcıya sahip bir platform olan Netflix'e, aylık cüzi miktarlar karşılığında 3 adımda kolaylıkla üye olabilirsiniz. Ayrıca ilk 7 gün ücretsiz deneme hakkına sahipsiniz. Memnun kalmadığınız takdirde, 7 günü tamamlamadan paranızın iadesini talep edebilirsiniz. Netflix'e üyelik işlemi nasıl yapılır? Ücreti ne kadardır? En çok izlenen Popüler filmler hangileridir? Bu soruların cevaplarının tamamı ve detaylar en güncel bilgiler ile yazımızın devamında... 

Üyelik işlemini başlatmak için ilk olarak www.netflix.com.tr adresine giriş yapın. Sayfadaki, 'İzlemeye Başla' yazısına tıkladıktan sonra e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak devam edin. Sonraki adımda 'Planları Görüntüle' yazısı karşınıza gelecek. Oradaki; Temel, Standart ve Özel olarak adlandırılan 3 plan paketinden birini seçin. Bu planların özellikleri ise şu şekildedir : *Temel Paket : Aylık 17,99 TL ücreti bulunmaktadır. Eş zamanda yalnızca 1 ekranda görüntülenebilir. Televizyon, laptop, akıllı telefon, oyun konsolları ve tabletten izleyebilirsiniz. (Uygulamayı play store'den indirerek de kullanabilirsiniz.) *Standart Paket :Aylık 29,99 TL ücreti bulunmaktadır. Eş zamanda yalnızca 2 ekranda görüntülenebilir. HD yayın özelliği mevcuttur. Her mecrada izlenebilir. *Özel Paket :Aylık 41,99 TL ücreti bulunmaktadır. Eş zamanda yalnızca 4 ekranda görüntülenebilir. HD ve Ultra HD yayın özelliği mevcuttur. Yine her mecrada izleyebilirsiniz. Temel paketi seçtiğinizde aylık 17,99 TL ödersiniz. Fakat ilk 30 gün, standart paket kullanım hakkınız oluşur ve yine aynı fiyatı ödersiniz. Standart paketi seçtiğinizde ise yine ilk 30 gün, özel paket kullanım hakkınız oluşur, siz yine standart paket fiyatı ödersiniz. Bu Netflix'in şu an için üyelerine sağladığı bir kampanyadır. Bu paketlerden herhangi birini seçtikten sonra üyeliğinizi tamamlamak için ödeme kısmına geliyorsunuz. Ödemeyi kredi kartı, banka kartı veya varsa hediye kodu ile bilgilerinizi girerek yapıyorsunuz. Akabinde üyeliğiniz başlatılıyor. Hiçbir taahhüt sözleşmesi bulunmamaktadır. Üyeliğinizi istediğiniz zaman hesabınızdan iptal edebilirsiniz. Netflix ile istediğiniz kadar sınırsız sayıda film, dizi ve belgeseli araya reklam girmeden izleyebilirsiniz. 

Peki Netflix'te hangi filmler ve diziler popüler? Bunları şöyle sıralayacak olursak ; 

1. Aşk101: Lise öğrencilerinin, kendi çıkarları uğruna 2 hocasını birbirine aşık etme çabasını anlatır. 

2. La casade la papel: Dahi bir profesörün, kusursuz planlar yaparak oluşturduğu takımla soygunlar yapmasını anlatır. 

3. Biz Böyleyiz: Beraber büyüyen ve çocukluk arkadaşı olan ekip, ortak sebepten yıllar sonra bir araya gelir. 

4. Wasp Network: Bir takım casusun, terörü bitirmek için aralarına girdikleri ortamın bedelini ödemesi anlatılır. 

5. Stranger Thıngs: Kasabada küçük çocuğun kaybolması üzerine korkunç, gizemlerle dolu bir sırrın ortaya çıkmasını anlatır. 

6. Dokuzuncu Kap: Özel bir kitabı aramaya çıkan bir kitapçının karşılaştığı kötü gizemli maceraları anlatır. 

7. Newyork Çeteleri: İntikam uğruna mücadele eden yetim bir gencin, gaddar çeteye katılmasını konu edinir. 

8. Gürbüz Hadi Allaha Emanet: Cinayete tesadüfen tanıklık eden bir kuryenin, işten sıyrılmak için çareler aramasını anlatır. 

9. Bırd Box : Görünmez bir şeyin, insanlar tarafından görüldüğü anda onların intihar etmesine sebep olması ve böyle bir ortamda çocuklarıyla hayatta kalmaya çalışan bir kadının mücadelesi anlatılır. 

10. I am Mother : Bir robot tarafından tamamen dış dünyaya kapalı olarak yetiştirilen genç kız, yok edilen insanlar ve gizemlerle dolu bir öykü anlatılır. 

11. Yarına Tek Bilet : Trende yaptıkları yolculuk sırasında bir araya gelen çiftin kendi hayatları etrafında yakınlaşmasını anlatır. 

12. The Order : İntikam için hiç bilmediği bir ortama giren öğrencinin, büyücüler ve kurt adamlarla savaşını anlatır. 

13. Polar : Bir tetkçinin, patronu tarafından öldürülmek istenmesi ve patronun azılı katillerle iş birliği yaparak kurduğu ekibi üzerine yollamasını anlatır.

Bu yazımıza da gözatabilirsiniz.

Netflix Nedir? Nasıl Kullanılır?

 https://www.ankarapostasi.net/2020/06/netflix-nedir-nasil-kullanilir.html

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu