Son eklenen

Black Widow (Kara Dul)


Sinema dünyasında Marvel’in eserleri her zaman zirveyi kovalamış ve birbirinden harika yapıtlar ortaya çıkmıştır. Bu yapıtlardan bir tanesi olan Yenilmezler serisi çok sayıda izleyicinin de dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu serilerde dikkat çeken karakterlerden birisi olan Natasha Romanoff bu kez bambaşka bir filmle izleyici karşısına çıkıyor. Natasha Avengers Endgame filminde ruh taşını alırken büyük bir kahramanlık göstermiş ve ekibi için hayatını feda etmişti. Elbette böylesine dramatik bir olayın oluşması da beraberinde Natasha’nın bir daha Yenilmezler serisinde olmayacağı düşüncesini de ortaya koymuştur. Fakat Marvel bu kez geçmişe giderek Black Widow filmini seyircisi ile buluşturuyor.

Geçmişten kesitlere sahip olan filmin Kasım 2020 de seyirci ile buluşması planlanıyor. Beklentilerin oldukça yüksek olduğu film hem heyecanı hem de aksiyonu ile dikkat çekeceğe benziyor. Başarılı oyuncu Scarlett Johansson filmde başrol de yer alırken oyuncu kadrosu da oldukça etkili isimleri barındırıyor. 1999 yapımı Mumya filminde rol alan başarılı oyuncu Rachel Weisz’de kadroda yerini alıyor.

Kara Dul filmi hem geçmişi anlatıyor olması hem de karakterler arası geçişlerde doğru etkiyi sunuyor olması beraberinde de merakı da uyandırıyor. Sır gibi saklanan senaryo ve filme dair ince detaylarda yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Beklentilerinizi fazlası ile karşılayacağından emin olacağınız filmin fragmanı da yayınlandı. Sürprizlerle ve bilinmeyenlerle dolu film solo olması ile de dikkat çekiyor. Geçmişten geleceğe aktarımları görebileceğiniz film sizlere unutulmazlar sahneler sunacak gibi duruyor.

1 Yorumlar

  1. Marvel filminlerini çok seviyorum. Black Widow'u da en kısa zaman da izlemek istiyorum

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu