Son eklenen

Huawei P40 Lite E model telefon incelemesi


Huawei dünyada en kaliteli ve en şık tasarımlara sahip sağlam ve aynı zamanda ucuz telefon modellerini üreten şirketlerin başında geliyor. Huawei şirketi rekabet ortamını kızıştırarak müşterilerin mobil cihazlara dizüstü bilgisayarlara modemlere daha fazla para ödemesinin önüne geçiyor. Dünyaya en büyük katkısı da budur, aynı zamanda bu şirket müşterilere sağlam ürünler sunuyor. Bugünkü incelememiz Huawei P40 Lite E telefon olacak, bu telefonun fiyatı şirketin kendi sitesinde 3.200 TL olarak belirlenmiş. Fakat farklı e- ticaret sitelerinde bu fiyat 2.500 TL bandına kadar düşüyor.

Huawei P40 Lite E telefon Özellikleri
Huawei P40 Lite E telefon modelinin yapay zekaya sahip üçlü kameraları mevcut… 4.000 mili amperlik pil kapasitesi bulunan bu cihazın en temel versiyonu 4 GB RAM ve 64 GB dahili alanlı versiyonudur. Gece yarısı siyahı kasa rengi ile gelen bu telefon 3.200 lira fiyatla satılmaktadır. Telefonun 3'lü arka kameralarının hepsi ile yapay zekaya sahip ve ana arka kamera 48 mega piksel çözünürlüktedir. 6.39 inç hassas full ekran özelliğine sahip bu telefon ile geceleri parlak ve net görüntüler- fotoğraflar elde edebilirsiniz. Son derece gelişmiş kameraları ile 8 megapiksel Ultra geniş sensör ve 2 megapiksel derinlik yardımcı kamerası ile beraber manzaraları gerçeğinden farksız olarak ölümsüzleştirmek elinizde.

Huawei P40 Lite E telefon modelinin 4.000 amperlik bataryası size 22 saat kesintisiz video izleme, 111 saat müzik dinleme veya 20 saat internette gezinme şansı sunuyor. Parmak izi ile kilit açma Bu telefonu daha güvenli hale getiriyor. En temel versiyonu -yani 3200 TL fiyatlı versiyonu- 4 GB RAM ve 64 GB dahili belleğe sahip müşteriler isterse bu telefona 512 GB alan ekleyebilirler. Telefon trendyol sitesinde şu anda 2.609 TL fiyatla satılıyor.

Telefonla gelen hızlı şarj adaptörü ne yazık ki bu cihazda yok. Cihazda kullanılan işlemci modeli Kirin 710F modelidir ve frekansı baba çekirdek için 2.2 GHz hızını geçemiyor. Bu işlemci Mali G51 GPU Grafik işlemci donanımı ile güçlendirildi. Mimari ise 12 nano metre… 8.12 mm kalınlığı bulunan cihaz 176 gram gibi hafif bir tasarıma sahiptir. Açık mavi ve siyah kasa renklerine sahip Huawei P40 Lite E telefon Wi-Fi 4 kablosuz teknolojiyi destekliyor. Yani Wi-Fi5 ve Wi-Fi 6 teknolojilerine yer verilmemiş. Optik görüntü sabitleyici, kamera özellikleri arasında mühim bir özelliktir ki bu tip orta sınıf cihazlarda bu teknoloji kullanılmıyor.


1 Yorumlar

  1. Huawei p40 lite pil ömrü, 48 megapiksel kamerası ve fiyat olarak öne çıkıyor.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu