Son eklenen

Lady Bird Filmi Konusu


2018 yılında Oscar'a aday gösterilen Uğur Böceği filmi; Christine McPherson’ın ilk aşk ile karşılaşmasını, okulda dahil olduğu tiyatro oyununa ve sosyal yaşamı uğruna verdiği mücadeleleri, ailevi sorunlarını ve üniversite başvuru döneminde yaşadıklarını anlatıyor.

Lise son sınıf öğrencisi olan Christine McPherson diğer adıyla Lady Bird; sofistike bir yaşam, macera dolu bir hayat ve hem akademik hem sosyal anlamda fırsat arayışındadır. Ancak bu genç kız arayışlarından hiçbirini okuduğu Sacramento Katolik Lisesi’nde bulamamaktadır.

Heyecanlı ve büyülü bir yaşam için yol arayışında olan Lady Bird yaşam tarzı gereği elinden geldiğince sıradanlıktan kaçınmaktadır. İçinde bulunduğu ergenlik döneminde yaşadığı özellikle annesiyle olan fikir ayrılıkları, tartışmaları ve bunlardan kaynaklı olarak meydana gelen hayal kırıklıkları mevcuttur. Bu sorunlardan uzaklaşmak ve akademik hedeflerine ulaşmak için Amerika Eyaletleri’nden biri olan Kaliforniya'dan ayrılıp New York’a gitmek istemektedir.

Lady Bird'ün hedefleri uğruna neler yapabileceğini, nelerden vazgeçebileceğini ve bu süreçte yaşadıklarını dramatik olduğu kadar eğlenceli şekilde anlatan yüreğinizi ısıtacak bu filmde mutlaka kendinizden bir parça bulacaksınız.


1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu