Son eklenen

Samsung Galaxy M41 Telefon İncelemesi


Büyük merakla beklenen Samsung Galaxy m41 modelinin özellikleri belli oldu. Samsung Galaxy m41 telefon modelinde en dikkat çekici özellik son gelen haberlere göre 7.000 mili amperlik batarya kapasitesidir, bu kapasite ile en az 3 gün boyunca hiç şarj etmeden telefonu kullanabileceksiniz. Samsung Galaxy m41 telefon modeli Samsung exynos 9.0 ve 8 çekirdekli işlemci kullanıyor ve 1 çekirdeği 2.3 GHz hıza çıkabiliyor. Dolayısıyla en güçlü olmasa da güçlü bir işlemciye sahiptir . Cihazın oldukça güzel bir ekranı var ki, bu ekran tamamen OLED teknolojisini kullanıyor ve 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahiptir

Samsung Galaxy M41 Telefon Özellikleri
Arka tarafta 64 mega piksellik kamera Bu cihazın arkadan yine 12 mega piksel 5 mega piksel değerinde 2 sensörü daha bulunuyor. 7.000 mili amperlik dehşet verici büyüklükte bir kapasitede pili bu telefonun tercih edilmesinin en önemli nedenlerden biri olacak. Onun dışında 6.3 inç boyutundaki ekranı oldukça büyük ve oyunlar için -grafik için- işinizi kolayca görecek. Şirket RAM olarak 6 GB RAM kullanıyor. Öne yerleştirilen kamera bu telefonda 24 mega piksel çözünürlüktedir bu telefonun en temel versiyonunda 4.100 mili amper lik bir batarya kullanılacağı çeşitli teknoloji sitelerinde dile getiriliyor.

Galaxy M41 Sensörleri
Yine Bu cihazda yakınlık sensörü ışık sensörü ivmeölçer gibi bir parmak izi sensörü gibi sensörler olacak. Android 9 işletim sistemi ile gelen bu yeni cihazın Ağustos 2020 tarihinde satışa çıkması bekleniyor. Cihaz Çift sim destekleyecek . Ancak bu cihazda 5G ağları ne yazık ki yok ama 3.5 milimetre ses jakı ve Stereo hoparlörler gibi müşterilerin istediği diğer donanımlar olacak. Oyuncular için ise firma mali g72 grafik işlemcisini kullanıyor. Galaxy m41 model telefon sadece siyah renklerde satışa çıkacak olan bu yeni telefonun çerçevesiz ve delikli bir ekranı olacak önemli. Dahili bellek konusunda da oldukça cömert davranan Samsung şirketi, Samsung m41 modelinde 128 GB dahili bellek kullandı; isteyen müşteriler bu alanı 512 GB seviyeye SD desteği ile çıkarabiliyor. M41 model telefonda iso kontrolü, pozlama telafisi, dijital, otomatik flaş, odaklanma yüz algılama sensörleri bulunuyor. Ayrıca Bu cihazda HDR modu da var. Samsung şirketi bu cihaz için 7.000 mAh pili, Çinli Ningde Amperex Technology Limited şirketinden satın alıyor. Galaxy M41 model telefonun 2340 × 1080 piksel Full HD Plus ekranla donatılacağı ve ekran boyutun da 6.67 inç olacağı da bir başka haber kaynağından gelen bir bilgidir.

Samsung Galaxy m41 fiyatı
Cihazın fiyatının 310 dolar olacağı ve bu fiyatın Hindistan’da geçerli olacağı ifade ediliyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu