Son eklenen

Yeni Amiral Gemisi OnePlus Nord Tanıtıldı

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, düzenlediği özel bir lansman kapsamında uzun zamandır beklenen akıllı telefonunu sonunda tanıttı. One Plus Nord ismi verilen yeni amiral gemisi, son derece modern bir görünüme sahip. Gücünü Snapdragon 765G isimli işlemciden alan amiral gemisi, kullanıcıların karşısına 3 farklı model ile çıkmaya hazırlanıyor. Dilerseniz, OnePlus şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni amiral gemisini gelin yakından detaylı olarak birlikte inceleyelim.

OnePlus Nord Özellikleri
Uzun zamandır beklenen ve One Plus şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni amiral gemisi OnePlus Nord özellikleri ile dikkat çekiyor. Altılı kamera teknolojisine sahip olan akıllı telefon, kullanıcıların karşısına 3 farklı Ram seçeneği ile birlikte çıkmaya hazırlanıyor. Dilerseniz, yeni amiral gemisinin diğer teknik özelliklerini gelin yakından detaylı bir şekilde inceleyelim.

1. Ekran Özellikleri
6,44 İnç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan yeni amiral gemisi, kullanıcıların karşısına son derece ince bir çerçeve yapısıyla çıkmaya hazırlanıyor. 90Hz Ekran yenileme hızına sahip olan cihazın çözünürlüğü ise Full HD Plus olarak açıklandı.

2. Kamera Özellikleri
48 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olan yeni amiral gemisi, altılı kamera sistemiyle birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Yapay zeka desteğiyle donatılmış akıllı telefonun öz çekim kamerası ise 32 MP + 8 MP olarak duyuruldu.

3. Diğer Özellikler
Son derece üst düzey özelliklere sahip olan yeni amiral gemisi, gücünü Snapdragon 765G isimli işlemciden alıyor. 6 GB / 8 GB / 12 GB Ram seçenekleriyle birlikte piyasaya çıkacak olan cihazın batarya kapasitesiyse 4.115mAh olarak açıklandı.

Android 10 işletim sistemine sahip olan cihazın dahili depolama alanı ise 64 GB, 128 ve 256 GB olarak duyuruldu. Teknik donanımıyla dikkatleri üzerine çeken akıllı telefon da ayrıca NFC teknolojisi de bulunuyor.

OnePlus Nord Fiyatı ve Çıkış Tarihi
OnePlus şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni akıllı telefon OnePlus Nord fiyatı ile dikkat çekiyor. 399 Euro başlangıç fiyatına sahip olan cihazın ne zaman satışa sunulacağı ise henüz resmi olarak açıklanmadı. Son derece modern bir görünüme sahip olan ve teknik donanımı ile dikkat çeken yeni amiral gemisinin ne kadar satacağı ise şimdiden merak konusu.

2 Yorumlar

  1. oooooo valla neler yapıyolar yaaa dörtyüz euro da çok değil yaniiii :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu