Son eklenen

1000 TL ile Yapılabilecek En Karlı İşler

Sermaye azalınca veya olmayınca insanların birçoğu ah şu kadar param olsa mükemmel işler yapardım der durur. Oysa her tür paraya göre yapılacaklar işler vardır. Önemli olan ise o işleri bulup ve gerçekten yapabilmek. Bu konumuzda ise günümüz de artık sermaye olarak pek önemi kalmamış bir miktar ile yapılacak en karlı işlere bakacağız. Ancak unutulmamalıdır ki sermaye ne kadar yüksek ile o kadar daha kazanç sağlayacaksınızdır. Buradaki en önemli şey tamamıyla kendinize uygun olan işi seçmek ve o şekilde işe başlamaktır. Birçok iş parlak olmasına rağmen yapan kişinin yeteneğine uygun değilse işte o iş başarısızlığa uğramaya mahkumdur.

Peki gerçekten 1.000 TL sermaye ile iş yapılabilir mi? Tabi ki yapılabilir hatta 100 TL ile bile iş yapılabilir. Aslına bakarsanız sermaye olarak 1000 TL de hiç fena bir rakam değildir. Yeter ki piyasa hakimiyetiniz ve bilginiz olsun. Teknolojik ve şartlar o kadar gelişti ki 1000 TL ile neler yapacağınızı duyduğunuzda siz dahi şaşıracaksınız. Şimdi 1000 TL ile yapılabilecek en karlı işler neler bakalım.

1000 TL ile Yapılabilecek En Karlı İşler Nelerdir?

Klasik bir söylemle ve iş ile başlayayım her yerde görürsünüz. Ancak burada farklı fikirler iletiyor olacağım.

VİOP Vadeli İşlemleri Yapmak: Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki gerçek anlamda kazancı çok iyi bir iş fikridir. Ancak bilginiz ve deneyimiz yok ise ilk etapta parayı kaybedebilirsiniz. Azıcık piyasa bilgisi ve şirket bilgisi olması yararınıza olacaktır. Yoksa da üzülmeyin bazı sitelerden tüyolar alabilirsiniz. Bu tüyoları da normal insanlar söylemektedir. Mesela dovizborsa.com chat sisteminde kullanıcıların yazışmalarını takip ederek fikir sahibi olabilirsiniz. En profesyonel gelişmiş yer ve kurtarıcınız ise tradingview.com sitesidir. Bu sitede profesyonel ve gerçekten bu işten anlayan kişiler var. Viopta takip ettiğiniz veya üzerine yatırım yapacağınız hisse hangisi ise ilk olarak tradingview.com sitesinde araştırın bakın bakalım uzmanlar ne demiş. Ona göre yatırım yapabilirsiniz. Ancak tek bir uzmanı değil en az üç kişiye bakmanız daha iyi sonuçlar verecektir. 

Bitcoin ve Altcoin Ticareti Yapmak: Bu işi pek bir yerde duyduğunuzu sanmıyorum. Tamamıyla benim kullandığım ender stratejilerden biridir. Zamanında Bitcoin alım satımı yaparak kazanç elde ederdim. Ama Bitcoin uçup gidince bu pek kar bırakmamaya başladı. Bu yüzden başka stratejiler geliştirmeye karar vermiştim. İşte bu da onlardan biri. Bitcoin ve diğer altcoinler her sitede birbirinden farklı fiyatlar ile satış yapmaktadır. Mesela Türkiye de ki Kripto para borsalarında bir LTC 300 TL iken ABD’deki bir borsa da ise 325 TL olabiliyor. Kripto para veya Bitcoin ülke ve sınır tanımaz istediğin ülkeye gönderebilirsiniz. Türkiye de ki borsalardan aldığın Altcoin’i yurt dışındaki başka sitelerde araştırdığında farkı göreceksin. Bunun içinde özel geliştirilmiş siteler var. Bu sitelere istediğiniz coin’ i yazıyorsunuz o da size nerede hangi borsa da ne fiyata satıldığını gösteriyor. Bu site coinmarketcap.com size kolaylık sağlayacaktır.

Altcoin Kur Dalgasından Kazanmak: Eğer 1000 TL gibi bir sermayeniz var ise Bitcoin’ den uzak durarak işe başla. Bitcoin şu aralar 80 – 90 Bin aralığında. Buda 1000 TL gibi bir rakamı eritmeye yeter. Kaldı ki ufak bir dalgası dahi 1000 TL’den fazla. Bunun için altcoinler size iyi fırsatlar sunabilir. Mesela LTC yatırım yapıp 3 ay sonra çekmiş olsaydınız 1000 TL size 2200 TL civarında olacaktı. Benzer altcoinler de çok fazla var. Buradaki şey ise yükseleceğini beklediğiniz Altcoin’i almak ve yükselmesini beklemek. Yükseldiğinde de satışını yaparsınız.  Bu fırsatlar zaman zaman Altcoin borsalarında oluşuyor. Takip etmek yeterli olacaktır. Bunun için A milli takımın sponsoru olan BTCTürk’ ten takip edip alım yapabilirsiniz. Alternatif olarak Paribu ve Koinim siteleri olabilir. Tabi ki bu alanın liderinin Binance olduğunu hatırlatmak isterim.

E-ticaret Yapmak: Bu belki de çok sık duyduğunuz ama nasıl yapılacağınızı bilmediğiniz bir şey olabilir. Ama gerçekten 1000 TL ile iyi satış rakamı yakalayabilirsiniz. Bulunduğunuz il veya ilçe ne ise orada mutlaka oraya özgü ürünler vardır. Onları e-ticaret pazar yerlerine yükleyip satışını yapabilirsiniz. Kazancı ile sadece geçinebilirsiniz ancak bunun için gerçek anlamda bilginiz olması gerekiyor. Bu da sorun değil. Bunun içinde uzemku.com yardımınıza koşacaktır. Uzemku.com adresine girin oradan “Gittigidiyor E-Ticareti ile İş Kurma Eğitimi (eticaret)” eğitimi ile “A dan Z ye E-ticaret Eğitimi ile İş Kurma (eticaret)” eğitimleri yardımınıza koşacaktır. Bu da gerçekten size çok kaliteli bilgiler veriliyor. Zaten şu anda e-ticaret bu eğitimlerle dönüyor ve stratejileri temelden alımı ile rahatlıkla başlayabilirsiniz. Eğer bu eğitimler ile hazırlanırsanız tahminimce tabi ki bu birazda size bağlı 1000 TL sizin için çok büyük sermaye olur. Üstelik 3 ay gibi bir sürede iyi satış rakamlarına dahi ulaşabilirsiniz. Yeter ki başlayın.

E-ihracat yapmak: Yok artık dediğinizi duyar gibiyim. Ne yani e-ihracat mı yapacağız diyebilirsiniz. Evet ihracat yapacaksınız. Hem de bunun için 1000 TL yeterli olacak. Çok bile aslında. Burada yani Türkiye de olupta yurt dışında olmayan birçok şey var. Türk Kahvesi, Türk Lokumu vs daha birçok şey. Kaldı ki ülkemiz gerçek anlamda bir tekstil ülkesi ve Çinliler Türk giyimlerine bayılıyor. Burada yapılacak şey basit bazı ihracat sitelerine satacağınız şeyleri yüklüyorsunuz. Ama o ürün elinizde yok sipariş geliyor hemen gidip alıyorsunuz ve gönderiyorsunuz. Bu kadar basit. Kazancı mı gerçekten çok iyi. Üstelik devlet 7500 Euro kadarda vergiden muaf tutuyor. Dahası da var PTT sizi bu konuda destekliyor. Destekler dahi veriyor. Ben bu işi yapacağım diyorsanız yardımınıza yine uzemku.com sitesi çıkacaktır. Bu siteye girip “A'dan Z'ye E-İhracat Eğitimi” aratıp bulup eğitimi alarak başlayabilirsiniz. Zaten ihtiyacınız olan her şey orada var. Gerçekten de 1000 TL büyük sermaye oluveriyor.

Görüldüğü üzere 1000 TL ile ihracat dahi yapabilirsiniz. Yeter ki bilgi sahibi olun. Sizlere her bir iş için nasıl yapacağınız ile ilgili bilgilerde verdim. Bu bilgiler yollar sayesinde kazançlar elde edebilir ve yepyeni işler kurabilirsiniz. Bu söylediğim işler sizlere servet kazandırabilir hem de 1000 TL ile, daha ne olsun.

1 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    Bin TL sermaye ile bile neler yapılabileceğine ilişkin verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Karamsar olmayan ve bardağın dolu tarafından bakmasını bilen insanlar için çok iyi bir kazanç elde etme yollarıdır. Hani "Vermeyince Mabud, neylesin Mahmut" diye "Tıkandı Baba"ya atfen bir söylem var ya, işte bu hikaye tam bana göre. Benim de Tıkandı Baba'dan bir farkım yoktur.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu