Son eklenen

AirDroid Uygulaması Nedir, Ne işe Yarar ?

AirDroid Uygulaması, farklı cihazlar arasındaki dosya paylaşımıdır. Telefon, dizüstü bilgisayarı gibi teknoloji cihazlarda kolaylıkla veri aktarımını sağlar. Yeni tip dosya transfer işlemini yapar.             

Kablosuz ve kolay bir şekilde telefonunuza gelen mesajlarınızı, gelen aramalarınızı ve bildirimlerinizi bilgisayarınız üzerinden görebilirsiniz.

AirDroid Uygulaması sayesinde fotoğraf ve videolarınızı da bilgisayarınızda yedekleyebilirsiniz. Aynı Wİ-Fİ ağına bağlı cihazlarda, AirDroid yüklü kişilerle de dosya paylaşımı yapabilirsiniz.

AirDroid Uygulaması

Oldukça popüler olan AirDroid Uygulaması hem İOS hem de Android kullanıcılarına hitap ediyor. İki işletim sistemi de birbirlerine dosya transferi yapabiliyor.

AirDroid Uygulamasını İndirme
AirDroid Uygulamasını Google Play veya App Store gibi internet sitelerinden hesap açarak kullanabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde telefonunuzun yerini de tespit edebilirsiniz. Uygulama yüklü cihazların sol tarafında bulunan  ‘’ indir’’  butonu dosyaları görmenizi sağlayacaktır.

AirDroid’ e tarayıcıdan ulaşmak için : https://web.airdroid.com/

Android Uygulaması:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=tr

İOS Uygulaması : https://apps.apple.com/us/app/airdroid-file-transfer-share/id1194539178

AirDroid, bilgisayarınız üzerinden telefonunuzun kamerasını kontrol edebilir. AirlME özelliği de olan uygulama size iki cihaz arasında muhteşem bir konfor sağlıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu