Son eklenen

En iyi 5 fantastik film

Fantastik film; hayal gücünden beslenen ve içinde periler, canavarlar, büyüler, doğaüstü olaylar ve süper kahramanların olduğu, bilimselliğin yer almadığı kurguya dayalı filmlerdir. Kimi fantastik filmler vizyona girdiği andan itibaren gişe rekorları kırdı. Gelin şimdi en beğenilen fantastik film listesi içinde neler var, göz atalım.

1. Aquaman: Gişe hâsılatı 1,148 milyar USD olan 2018 yapımı Aquaman filmi, efektleriyle izleyenlerine tam bir görsel şölen sunuyor. Yönetmeni James Wan. Oyuncular arasında Jason Momoa (Arthur) , Nicole Kidman (Atlanna) var. Ayrıca Aquaman’ın çocukluğunu oynayan Kaan Güldür isminde bir Türk oyuncu. Deniz Fenerinde bekçilik yapan Tom ile Atlanta kraliçesi Atlanna’nın çocuğu olan Arthur bir akvaryum gezisinde güçlerinin farkına varmaya başlar. Seneler sonra bir denizaltını korsanların elinden kurtarınca Arthur’a Aquaman demeye başlarlar. İsmi duyulmaya başlayan Aquaman tüm gerçekleri öğrenir ve denizaltı ile yeryüzünün savaşı başlar. Çünkü onun için hayatta en değerli şey ailedir. Mutlaka film listesi içinde yer almalı.
Aquaman - IMDb 7,0

2. Kral Arthur (Kılıç Efsanesi ): 2017 yapımı olan bu fantastik filmin oyuncuları arasında Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges, Djimon Hounsou yer almıştır. Yönetmeni Guy Ritchie’dir. Excalibur’u (Efsanevi kılıç) yerinden çıkarana kadar kim olduğunu bilmeyen Arthur, artık bir kral soyundan geldiğini öğrenir. Babası öldükten sonra yerine geçen acımasız amcası Vortigern’i yenip, mirasına sahip çıkmak zorundadır. Film listesine alınacak muhteşem bir senaryo.
Kral Arthur-IMDb 6,7

3. Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları: 2016 yapım yılı olan bu filmin yönetmeni Tim Burton. Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L.Jackson ve Judi Dench gibi oyuncular kadroda. Henüz küçük olan Jacob, topladığı ipuçlarıyla gizemli bir adaya gider. Burada kendisi gibi tuhaf ve kimsesiz çocukları bulur. Bayan Peregrine’in çocukları. Bu çocukların tehlike altında olduğunu öğrenen Jacob, onları kurtarmaya çalışacaktır.
Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları- IMDb 6,7

4. Wonder Woman: 2017 yapımı Amerikan süper kahraman filminin yönetmeni Patty Jenkis’dir. Yenilmez bir savaşçı olarak yetiştirilen Dianna, Amazon prensesidir. Savaş tanrısı Ares’i yenmek zorunda olduğunu adaya düşen uçakla birlikte öğrenmeye başlar.  filmde Gal Gadot, Chris Pine,Connie Nielsen,Robin Wright ve Danny Huston gibi oyuncular oynamıştır.
Wonder Woman- IMDb 7,4

5. Warcraft: 2016 yapım yılı olan bu filmin yönetmeni Duncan Jones. Koloni halinde yaşayan orklar ve insanlar arasındaki mücadeleyi anlatıyor. Kadronun içinde Travis Fimmel ,Toby Kebbell ve Paula Patton var. Keyifle izleyeceğiniz fantastik film olan Warcraft, listenizde kesinlikle bulunmalı
Warcraft- IMDb 6,8

3 Yorumlar

  1. heeey, en iyi demişsin yaa, senin seçimin mi, başka yerden mi aldııın yaniii :) hepsi de güzel filmler o başka :)

    YanıtlaSil
  2. Bu filmelrin arasında benim favorim Aquaman

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu